Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ... ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΣΥ ;;;

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ενός ανήλεου πολέμου χαλιναγώγησης , υποταγής και πλήρους ελέγχου της κοινής γνώμης από τα συστημικά ΜΜΕ , τα λεγόμενα και τσοντοκάναλα . Καθημερινά παρακολουθούμε την αγωνία των "μεγαλοδημοσιογραφών " και των καναλαρχών αφεντάδων τους για να μην ξεφύγει κανείς από το κοπάδι , για να μην τυχόν και τολμήσει κανείς και καμιά να σκεφθεί καν κάτι διαφορετικό , για να μην καταφέρει κανείς ή καμιά να μεταδώσει κάποιες αληθινές ειδήσεις . Καθημερινά νιώθουμε όλο και περισσότερο ότι για αυτούς και τους εντολείς τους είμαστε απλά και αυτό πιόνια την σκακιέρα που έχουν στήσει οι παγκόσμιοι παίχτες , αυτοί που κατευθύνουν τα πάντα επί γης αιώνες τώρα και που τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται ως .. η Νέα Τάξη πραγμάτων . Αλήθεια πόση κοροϊδία αντέχεις ακόμα ;;;; 
    Καθημερινά όσοι αντιλαμβάνονται έστω ψήγμα της πραγματικότητας όλο και περισσότερο κατανοούν το εις βάρος τους παιχνίδι και την βρώμικη δουλειά που αυτοί οι "κύριοι/ες " έχουν αναλάβει με το αζημίωτο φυσικά , με το πολύ αζημίωτο ενίοτε . Πάση δύναμή να πετύχουν το σκοπό τους που δεν είναι άλλος από την "ικανοποίηση " των πελατών τους , κάτι όπως συμβαίνει και με το αρχαιότερο επάγγελμα ,  γιατί όπως και οι πόρνες έτσι κιαυτοί κάνουν ότι τους λένε οι  πελάτες τους , πληρώνονται για να ικανοποιήσουν τις "ορέξεις " των εχόντων την δύναμη , είτε αυτή είναι το χρήμα είτε η δόξα είτε η επιρροή είτε η εξουσία  . Η μεγάλη διαφορά είναι ότι πολλές πόρνες γνωρίζουν τα όρια της αξιοπρέπειας τους και εκεί σταματούν . Πολλές επαγγελματίες του είδους με μόρφωση , με κοινωνική παιδεία , με γνώση της πραγματικότητας γνωρίζουν που πρέπει να σταματήσουν τα πράγματα , βάζουν τις δικές τους κόκκινες γραμμές και πάνω από το χρήμα , την ανάδειξη , την δόξα .. βάζουν την ατομική τους αξιοπρέπεια , κάτι που οι "κύριοι / ες " αυτοί δεν το γνωρίζουν και δεν το πράττουν .
   Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε την επίθεση των ΜΜΕ είναι η γνώση , είναι η αφύπνιση , είναι η τοποθέτηση των δικών μας ατομικών κόκκινων γραμμών που δεν θα επιτρέψουν σε κανένα πληρωμένο "δολοφόνο" να πετύχει τον στόχο του . Όταν και μόνο όταν ο λαός καταλάβει την κοροϊδία και το μέγεθος της , κατανοήσει τον λόγο  που γίνεται αυτή , αντιληφθεί αυτό το ψήγμα αλήθειας και πραγματικότητας ... τότε και μόνο τότε το σύστημα θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος . Αυτή είναι η μόνη ελπίδα και το μόνο όπλο μας απέναντι στην κυβερνοεπίθεση που δεχόμαστε δεκαετίες τώρα , εμείς και όλος ο κόσμος σε όλη την γη . Εμείς , ο απλός λαός , είμαστε αυτοί που θα πάρουμε τις τελικές αποφάσεις και ... είτε θα τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν να μας έχουν υπόδουλους , τρομοκρατημένους , ραγιάδες , έτοιμους καταναλωτές , έτοιμα πρόβατα προς σφαγή .. είτε θα τους πούμε ένα μεγάλο ΣΤΟΠ , ΤΕΡΜΑ μέχρι εδώ και θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ  εδώ και τώρα δικαιοσύνη , αξιοκρατία , ισότητα , ειρήνη  για να κερδίσουμε επιτέλους πίσω την αξιοπρέπεια μας ως ανθρώπινο είδος . ΕΣΥ , ΕΜΕΙΣ ατομικά ο καθένας και η καθεμιά και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας .. το θέμα και το ζητούμενο είναι .. ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ; ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ; ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.