Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΕΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ .. ΕΔΩ ΠΙΤΕΣ !!!!

LesvosPost Media: Αύριο 1 Φεβρουαρίου το ξεκίνημα του φεστιβάλ The I...: Η Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου είναι και η πρώτη ημέρα του νέου, μεγάλου πολιτιστικού φεστιβάλ της Λέσβου!
   Αυτή είναι μια πρόταση για πολιτιστικές εκδηλώσεις , για προώθηση του πολιτισμού που μας έρχεται από την Μυτιλήνη . Κάπως έτσι δημιουργούνται οι βάσεις και μπορείς να προσελκύσεις το ενδιαφέρον . Όταν δημιουργείς , παράγεις και παρουσιάζεις εκδηλώσεις και δρώμενα που βοηθούν την ανάπτυξη του πολιτισμού , των τεχνών , της σκέψης και της κρίσης .
   Ας ρίξουν και προς τα εκεί μια ματιά οι "υπεύθυνοι" του Δήμου και ο Δήμαρχος που μιλάει για ενίσχυση πολιτιστικών εκδηλώσεων και ας μας πουν τι από αυτά και πόσα από αυτά γίνονται στο νησί μας , σε τι μοιάζουμε και σε τι όχι . Ας ρίξουν μια ματιά τριγύρω όλοι τους και ας ανοίξουμε τους ορίζοντες μας γιατί καλά είναι τα ταξίδια , καλά είναι να εμφανιζόμαστε ως " Ευρωπαίοι " πολίτες , ότι είμαστε μέσα σε όλα και παντού ... αλλά αυτό δεν φθάνει μόνο να το λέμε αλλά και να το δείχνουμε και αποδεικνύουμε . Όταν λοιπόν μιλάμε για πολιτισμό και παρουσιάζουμε πανηγύρια , χορευτικά , γιορτές κρασιού με μπουζούκια και ψησταριές τότε μάλλον δεν τη έχουμε δει σωστά την υπόθεση και πρέπει να πάρουμε στροφή ...
   Καλά θα ήταν λοιπόν αυτοί που θεωρούνται υπεύθυνοι και αυτοί που αυτοπαρουσιάζονται σωτήρες του τόπου μας να μας απαντήσουν ευθέως ... ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ !!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.