Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ 600 ΔΙΣ ($) ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2017

Θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε .. ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ !! ΕΣΥ έχεις την δύναμη , ΕΣΥ έχεις την υποχρέωση απέναντι στην οικογένεια σου και απέναντι στην πατρίδα .
   Προσκαλούμε επίσης και όλους όσους σκαμπάζουν να χειριστούν ένα υπολογιστή , από όλους αυτούς που θεωρούν ψέματα όλα αυτά , που θεωρούν εμάς που ψάχνουμε ψεκασμένους , απατεώνες , εκτός τόπου και ένα σωρό άλλα  να κάνουν ακριβώς ότι δείχνει το βίντεο , να ψάξουν μέσα από τα πιο επίσημα όργανα  να βρουν τον προϋπολογισμό του κράτους και να δουν τα ποσά αυτά ... μετά ας σκεφθούν πως αυτά δικαιολογούνται , πως και ΑΝ  έχει απαντήσει επίσημα το Υπουργείο Οικονομίας , κατανόησε το δούλεμα που τρώμε δεκαετίες τώρα και τέλος αποφάσισε ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.