Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 2011 , ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ;;;;

aegaio: Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου για το κέ...: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ ΔΗ...
   Με αφορμή την παραπάνω απόφαση του τότε Δ.Σ , εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε τους πολίτες , τους κατοίκους του νησιού μας αλλά και τους αιρετούς που σήμερα έχουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους ..... Η Σάμος με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου είχε αποφασίσει από το 2011
είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ την δημιουργία του Hot Spot !!!!
   Αλήθεια έκτοτε τι έχει συμβεί ; .... Αλήθεια οι επόμενοι αιρετοί με τι ασχολήθηκαν ; ... Αλήθεια γιατί πρέπει να παίρνουμε συνεχώς αποφάσεις αντίστοιχες του Δημοτικού συμβουλίου ; μήπως δεν μας καλύπτει αυτή ; .. μήπως δεν έχει νομική ισχύ κάθε απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου ; .... Τελικά από το 2011 ποιες και πόσες "νίκες" μετράει η τοπική αυτοδιοίκηση και πόσες και ποιες "ήττες" ; ..... 
   Και επειδή είναι έτοιμοι ορισμένοι να μας απαντήσουν μέσα από το πλαίσιο της νομιμότητας και των αρμοδιοτήτων και ορίων της αυτοδιοίκησης ..
.. εμείς ξέρουμε ότι για το νησί μας αποφασίσαμε ότι θα δώσουμε τα ηνία στην αυτοδιοίκηση και όχι στον κάθε δοτό Υπουργό που αποφασίζει από το μεγάλο άνετο χλιδάτο γραφείο του στην πρωτεύουσα .
.. εμείς αποφασίσαμε για τον καλύτερο , υποτίθεται , που θα μπορέσει να προστατεύσει τα τοπικά συμφέροντα , να πάει το νησί μας ένα βήμα μπροστά , να κάνει πράξη το όραμα του για το νησί μας .
   Αν αυτά είναι αδύνατον να γίνουν , αν το πλαίσιο αρμοδιοτήτων και το νομικό δεν το επιτρέπει , αν τελικά ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης δεν έχουν λόγο και δύναμη ... τότε καλύτερα να δηλώσουν την παραίτηση τους , να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να σταθούν δίπλα στους απλούς πολίτες ενάντια στο έτσι κι αλλιώς , και εκτός μεταναστευτικού θέματος , εχθρικό κράτος των Αθηνών και να πάρουμε όλοι μαζί μέσα από τοπικό δημοψήφισμα τις απαραίτητες αποφάσεις και να προβούμε στις αντίστοιχες ενέργειες . Αν στα νησιά μας δεν έχουν λόγο οι τοπικές αρχές τότε δεν υπάρχει λόγος ούτε για τοπικές εκλογές ούτε να έχουμε και το δικό τους κόστος και τους μισθούς τους ούτε τίποτα άλλο . Αν αυτή είναι η χώρα που θέλουμε και ονειρευόμασταν τότε απλά ..ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.