Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ... (12)


μετά από 2 μέρες , εμφανής η παραβίαση 
Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην ανάγκη να μάθουμε την πόλη , το νησί μας και να το αγαπήσουμε . Όταν το κάνουμε αυτό θα είμαστε πολύ πιο ανοιχτοί σε προτάσεις , μπορούμε να έχουμε άποψη , ίσως ανοίξουμε τους ορίζοντες μας και μπορέσουμε να δεχτούμε τις απαιτούμενες αλλαγές .
   Είναι γεγονός ότι έχουμε τόσα
πλεονεκτήματα όσα πολλοί άλλοι θα ήθελαν να είχαν , παρακαλούσαν να είχαν αλλά δεν έχουν . Είναι όμως επίσης γεγονός ότι όσα περισσότερα έχεις τόσο πιο δύσκολο είναι για εμάς να τα οργανώσουμε , να τα ελέγξουμε , να ασχοληθούμε σωστά μαζί τους , εμείς φυσικά δεν προσπαθούμε καν να κάνουμε κάτι από όλα αυτά . Εμείς απλά θεωρούμε ότι ζούμε σε έναν παράδεισο και αυτό μας ικανοποιεί , αυτό μας αρκεί και σε αυτό μένουμε ... στο να λέμε ότι ζούμε στον παράδεισο !!! .
   Παραθέτουμε λοιπόν δυο φωτογραφίες και θα θέλαμε να μας πείτε από που είναι , που βρίσκονται , τι συμβολίζουν και τι μπορούμε να πετύχουμε αν ανοίξουμε τις σιδεριές αυτές , τις πετάξουμε και στην θέση τους κάνουμε κάτι παραπάνω . Θα θέλαμε να γνωρίζουμε πόσοι τελικά γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα μας , τι βρίσκεται δίπλα στο σπίτι μας , γιατί πρέπει να ελπίζουμε και πόσο .  Πρόσφατα δε το θέμα έχει επανέλθει στην επικαιρότητα , μιας και είναι κάτι που κάποιοι έχουν ασχοληθεί εδώ και 50 τόσα χρόνια και ακόμα δεν έχουμε βρει τον τρόπο και τον δρόμο για εκμετάλλευση και αυτό πείτε μας κι εσείς πόσο υπερήφανους μπορεί να μας κάνει .. πόσο υπέρ μας είναι , έχουμε αναφερθεί κι εμείς και σύντομα θα αναφερθούμε ξανά μιας και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα . 
   Κλείνοντας θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή και στις τοπικές αρχές , μιας και γνωρίζουμε ότι μας "παρακολουθούν" , ότι οι δυο φωτογραφίες έχουν απόσταση 2-3 ημερών , και στην δεύτερη φαίνεται ότι έχει γίνει παραβίαση ... για λόγους ασφάλειας λοιπόν καλά θα ήταν επιμεληθούν την ασφάλεια του σημείου . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.