Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

I. ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ : Η Ε.Τ.Ε. ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ...

Όταν μια τράπεζα όπως η Εθνική ... παρουσιάζει ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ για να καλύψει τις βρωμιές και τις παρανομίες των προδοτών της πατρίδας ... εσύ ..
.. Θα συνεχίσεις να πιστεύεις ότι το σύστημα σου λέει αλήθεια ;;;;;
.. Θα συνεχίσεις να πιστεύεις ότι οι μεγαλοδημοσιογράφοι , αυτά τα τσιράκια , οι πληρωμένοι εκτελεστές του συστήματος σου λένε έστω και μια αλήθεια ;;;;
.. Θα παραμείνεις αμέτοχος στην αποδεδειγμένη πλέον κλεψιά και προδοσία της πατρίδας μας ;;;;
.. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ;;;;;;;;;
     Γιαυτό εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε... ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ .... ΕΣΥ κ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.