Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

CELESTYAL CRUISES: ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .. ΑΛΛΑ ;;;

Celestyal Cruises: 'Eίμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε τους επιβάτες μας στη γενέτειρα του Πυθαγόρα': Ογδόντα ένα προσεγγίσεις στο νησί μας θα πραγματοποιήσει φέτος η Celestyal Cruises , που ανακοίνωσε την προσθήκη της Σάμου στους προορι...
    Σαφέστατα μια επιτυχία του νησιού μας και θα πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους όσους ασχολήθηκαν και πέτυχαν την συμφωνία αυτή . Είτε είναι αιρετοί
είτε επαγγελματίες κατάφεραν να αυξηθούν οι επισκέψεις κρουαζιερόπλοιων στα νησί μας και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε όλοι μας .
    Αλλά θα πρέπει να πούμε ότι διαβάζοντας την ανακοίνωση της εταιρείας βλέπουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε πίσω , ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό και γιαυτό ευθύνη έχουν κυρίως οι αιρετοί του τόπου μας , οι επαγγελματίες μετά και τέλος όλοι εμείς που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε , αδυνατούμε να αποφασίσουμε τι τελικά θέλουμε και τι όχι , αδυνατούμε να κατανοήσουμε το κοινό καλό και συμφέρον και παραμένουμε κολλημένοι σε παλιές κακές νοοτροπίες . Αυτό που εμείς καταλάβαμε είναι ότι το νησί μας , η Σάμος μας είναι ένας επίγειος παράδεισος και αυτό το λένε ξένοι για το νησί μας την στιγμή που αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ !!!! . Φανταστείτε λοιπόν που θα βρίσκονταν το νησί μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό , αν τόσες δεκαετίες τώρα όσοι πέρασαν από τις αιρετές θέσεις εξουσίας είχαν φροντίσει έστω και λίγο να ασχοληθούν με τις υποδομές , με το να δημιουργήσουν τις βάσεις για το μέλλον .
    Εδώ και πολύ καιρό και εμείς όπως και κάποιοι άλλοι το λέμε , το γράφουμε και προσπαθούμε να πείσουμε ότι χωρίς υποδομές ουσίας δεν πρόκειται να υπάρξει άσπρη μέρα . Φανταστείτε ας πούμε στο νησί του " Πυθαγόρα" , όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση άλλωστε , να μπορούσε κάποιος να δει το μουσείο του φιλόσοφου !!! .. φανταστείτε να μπορούσε να δει τον μεγαλύτερο ναό της θεάς , το Ηραίο !!! .. φανταστεί να μπορούσε χρόνια τώρα να περπατήσει ένα από τα παρολίγον 8 θαύματα , το Ευπαλίνειο όρυγμα !!! .. φανταστείτε να υπήρχαν υποδομές στις παραλίες , στα μοναστήρια , στα βουνά μας , στην διασκέδαση μας κτλ κτλ κτλ .
    Εκεί λοιπόν έγκειται η τυχόν επιτυχία ή αποτυχία των αιρετών σε κάθε τόπο , έτσι φαίνεται η σοβαρή προσπάθεια και το όραμα ... και όχι όταν γεμίζουν τα F.B με τις selfies ή τις φωτογραφίες στις πρωτοχρονιάτικες  πίτες ή στα πανηγύρια . Η επιτυχία δεν είναι να κάνεις ψεύτικες, γλοιώδης δημόσιες σχέσεις αλλά να αφήνεις έργο πίσω σου . Επιτυχία δεν είναι να κάνεις χειρότερα ή λιγότερα από τους προηγούμενους και να τα παρουσιάζεις ως μεγαλεία , αλλά να διορθώνεις τα λάθη των προηγούμενων με σωστές αποφάσεις και παρεμβάσεις αποκατάστασης . Επιτυχία να παράγεις έργο και όχι να αναπαράγεις το τίποτα !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.