Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Μ.Μ.Ε ....

 Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης μας (εδώ) αναφέραμε κάποια λίγα που οι ίδιοι πλέον οι μεγαλοδημοσιογράφοι αναφέρουν για το ποιόν τους και τον τρόπο που λειτουργούν , θέλουμε να παρουσιάσουμε και άλλα δείγματα της " ελεύθερης και αντικειμενικής " ενημέρωσης που έχουμε στην Ελλάδα ...
   Τώρα που άρχισαν ο ένας να καρφώνει τον
άλλο , να αναφέρει ο ένας τα εκατομμύρια που "έφαγε" ο άλλος , να ξεμπροστιάζουν ο ένας τις κλεψιές του άλλου , φαίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρα πόσο πουλημένο και στημένο είναι το σύστημα ενημέρωσης της πατρίδας μας . Φυσικά είναι εύκολο να αντιληφθεί ο καθένας πλέον τον βαθμό αλήθειας και σοβαρότητας που έχει  η κάθε πληροφορία , ενημέρωση , ρεπορτάζ κτλ που παρουσιάζεται μέσα από τα δελτία ειδήσεων , τις τηλεοπτικές εκπομπές , τις αράδες στις εφημερίδες και στα περιοδικά τους .
  Από τον Θέμο μέχρι τον Βαξεβάνη και από τον Χ''νικολάου μέχρι τον Βερύκιο και ενδιάμεσα όλους τους υπολοίπους όπως ο Μπάμπης και ο Προτοσάλτε και τόσοι άλλοι απλά τροφαντά τσιμπούρια στο Ελληνικό σύστημα εξουσίας , έχει αρχίσει ένας ιδιόμορφος εσωτερικός πόλεμος ξεκατίνιασμα με αποδείξεις μάλιστα (εδώ και εδώ) για τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που άλλαξαν χέρια , τσέπες και τράπεζες τα τελευταία χρόνια , αποδεικνύοντας περίτρανα τα όσα λέγονταν για καρτέλ και ξέπλυμα αλλά που κανείς ουσιαστικά από το σύστημα δεν τολμά αλλά και δεν θέλει να σταματήσει . Και το παιχνίδι συνεχίζεται με τις άνωθεν εντολές να έρχονται μαζί με επιταγές κάποιων εκατομμυρίων , τα ΜΜΕ να συνεχίζουν το θεάρεστο έργο της πλύσης εγκεφάλου των πολιτών , τους πολίτες να τρώνε αμάσητα κάθε κουτόχορτο που τους πλασάρεται και τέλος όποιος τολμήσει να αντισταθεί ή να προσπαθήσει να πει κάτι διαφορετικό στον λαό γίνεται το κόκκινο πανί , ονομάζεται απατεώνας , ψεκασμένος , δολοπλόκος κτλ κτλ ......
    Και η ζωή συνεχίζεται με αυτούς στο τέλος της ημέρας να γλεντούν για το παραμύθι που μας πούλησαν για πολλοστή φορά και εμάς όλους να κλαίμε την μοίρα μας που την επόμενη μέρα θα είναι ακόμα πιο ζοφερή ... Είναι καιρός λοιπόν για όλους μας να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να προσπαθήσουμε να σκεφθούμε λίγο . Να σκεφθούμε λίγο και να αποφασίσουμε τι τελικά θέλουμε και πως μπορούμε να το πετύχουμε , είναι υποχρέωση της γενιάς μας να το κάνει .
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.