Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΣΟ , ΑΚΟΜΑ , ΠΟΙΟ Μ@Λ@κ@Σ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;;;

Αλλά εμείς όπως μας πληροφόρησαν οι κυβερνώντες μας , δεξιοί , σοσιαλιστές , πρώην τραπεζίτες και αρειοπαγίτες και τώρα οι δήθεν αριστεροί ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΝ ΕΤΗ 2017 .... γιατί πολύ απλά ..ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ....
   ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ; .... ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ , ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ .... ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ .. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ...... αλλιώς ΨΟΦΑ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.