Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ... ΜΠΟΡΕΙΣ . ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ .. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...!!!!

Την ίδια ώρα που εμείς εδώ αναλωνόμαστε στις εσωτερικές κόντρες και ίντριγκες , την ώρα που  έχουμε όλα όσα πολλοί παρακαλάνε να αποκτήσουν αλλά εμείς επιδεικτικά το αγνοούμε , την ώρα που είμαστε το ομορφότερο νησί στο Αιγαίο αλλά εμείς φοβόμαστε να το πούμε και αντιληφθούμε , την ώρα που ζούμε από τον τουρισμό αλλά δεν
ξέρουμε ακόμα τόσες δεκαετίες μετά να τον διαχειριστούμε και να τον εκμεταλλευτούμε ... κάπου αλλού , από το τίποτα , από το μηδέν έχουν πετύχει να γίνουν πρότυπο προς παραδειγματισμό σε όλη την Ευρώπη  ( dinfo.gr ) .
   Από το μηδέν και με μόνα όπλα το όραμα , την αγάπη , την όρεξη και το πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο και τα σπίτια τους κατάφεραν να οργανώσουν την ζωή τους , να πετύχουν αξιοπρόσεκτη ανάπτυξη για το κοινό καλό και όχι για ατομικά συμφέροντα . Κατάφεραν να πετύχουν τα μέγιστα για όλους και όλα μοιράζονται . Κατάφεραν πολύ απλά να αποδείξουν ότι όποιος θέλει μπορεί , όποιος πραγματικά αγωνιά για τον τόπο του θα τον αναδείξει , όποιος έχει πρόγραμμα , πλάνο και ξέρει να τα στηρίξει στο τέλος πετυχαίνει " θαύματα " .... Ρίξτε μια ματιά να καταλάβετε το μέγεθος της επιτυχίας , να δείτε το αποτέλεσμα του κοινού αγώνα , της κοινής πορείας . Ρίξτε μια ματιά για να αντιληφθείτε τι μπορεί να καταφέρει μια κοινωνία ενωμένη , μια κοινωνία με ενεργούς πολίτες και δυναμικούς αιρετούς . Δείτε γιατί εμείς πρέπει να ντρεπόμαστε μπροστά σε αυτούς και γιατί πρέπει άμεσα να αλλάξουμε νοοτροπία , αντίληψη και να ενεργοποιηθούμε για το κοινό καλό .
   Άλλη μια απόδειξη ότι εμείς υστερούμε στα κυριότερα που είναι ... αιρετούς με όραμα , αγωνία , πρόγραμμα , ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο , ικανότητες διοίκησης και οργάνωσης . Έχουμε έναν παράδεισο που κατοικείται από πολλές ΕΥΕΣ και πολλούς ΑΔΑΜ , που το μόνο σκεπτικό τους είναι πως να .. ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ !!!!! . Ρίξτε μια ματιά κι εσείς λοιπόν αιρετοί μας , από τον Αντιπεριφερειάρχη και τους συμβούλους του , τον Δήμαρχο και τους δικούς του και όλους τους αιρετούς συμβούλους που θεωρούν εαυτούς "ήρωες" που απλά κάθονται στην καρέκλα του δημοτικού συμβούλου . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.