Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ .. ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!

Αξίζει ο κόπος να ρίξετε μια ματιά για να κατανοήσετε λίγο το μέγεθος και τους τρόπους της προδοσίας που συνεχίζεται ακόμα και με την "αριστερά" στο τιμόνιthepressproject ). Αξίζει τον κόπο μπας και γίνει κατανοητό το μέγεθος της κοροϊδίας και του ψέματος . Αλήθεια από ποιους μεγαλοδημοσιογράφους , από ποια συστημικά ΜΜΕ , από
ποιους "σωτήρες" και ενημερωτές του κοσμάκη ακούσατε όλα αυτά ; .. σε ποιο κανάλι και εκπομπή είδατε να αναφέρονται στο νέο σκάνδαλο αυτό της παραχώρησης , του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και μάλιστα με τον λαό να χρηματοδοτεί ξανά την διαδικασία εξαγοράς από τους Γερμανούς των πάντων ; Παραθέτουμε κάποιες αναφορές του ρεπορτάζ που αποδεικνύουν το ξεπούλημα και την κοροϊδία ....  
..."Από τη στιγμή που η Fraport παραδέχεται ότι δε διαθέτει το απαιτούμενο κεφάλαιο για την παραλαβή των 14 ελληνικών αεροδρομίων, προκύπτει εύλογα το ερώτημα του πώς θα επιδιώξει να το βρει..."
..."Ο δεύτερος τρόπος, που φαίνεται ότι προκρίνεται σύμφωνα με συγκεκριμένα δημοσιεύματα, είναι η ένταξη των αεροδρομίων υπό την Fraport στο «πακέτο Γιούνκερ» με χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Δηλαδή «επενδύσεις» από ευρωπαϊκά κονδύλια (χρήματα ευρωπαίων φορολογουμένων) και όχι από τα κεφάλαια του «επενδυτή». Ο τρίτος (και πιθανώς πιο… επικίνδυνος) είναι ο τραπεζικός δανεισμός..."
..." Από τη μία η Fraport μοιάζει με μία υπερχρεωμένη εταιρεία, με περιορισμένη ρευστότητα και αμφίβολη δυνατότητα δανεισμού. Από την άλλη η Slentel Ltd μοιάζει με… εταιρεία – φάντασμα..."
   Αυτοί οι ίδιοι όμως , αυτοί που σωπαίνουν στα συνεχιζόμενα σκάνδαλα και της δήθεν αριστερής κυβέρνησης , αυτοί που πασχίζουν να αποπροσανατολίσουν τον λαό από τα γεγονότα , αυτοί που φορτώνουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους στο εξωτερικό την ώρα που αδειάζουν οι τσέπες των Ελλήνων εντός των τειχών , με μοναδικό πάθος , αφηνιασμένα , με μένος προσπαθούν να σε πείσουν ότι όποιος αντιδρά και αγωνίζεται κατά του συστήματος είναι απατεώνας , ψεκασμένος , τυχοδιώκτης και ότι άλλο σκεφθούν. Ας κρίνει ο καθένας και η καθεμιάς σας τώρα ποια μπορεί να είναι η πραγματικότητα , που πιο κοντά μπορεί να κρύβεται έστω και λίγη αλήθεια ....... ΕΣΥ αποφασίζεις , ΕΣΥ έχεις την ευθύνη και την υποχρέωση .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.