Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

"Η ΚΩΣ ΑΝΕΚΑΜΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ... Η ΣΑΜΟΣ ;;

Γ. Κυρίτσης στον Κ. Μητσοτάκη: «Η Κως άντεξε. Η Κως ανέκαμψε με τις δικές της δυνάμεις» | Η ΡΟΔΙΑΚΗ: Στην ομιλία που εκφώνησε ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης κατά την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί, τόνισε τα...- Γ. Κυρίτσης στον Κ. Μητσοτάκη: «Η Κως άντεξε. Η Κως ανέκαμψε με τις δικές της δυνάμεις» - Η ΡΟΔΙΑΚΗ
   Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο συνεχίζεται η ίδια κατάσταση στο νησί μας ... υπάρχουν αιρετοί και
"αιρετοί" και δυστυχώς σε εμάς τυγχάνουν (::::) κυρίως οι "χειρότεροι" !!! Παρακάτω παραθέτουμε κάποια κομμάτια της ομιλίας του δημάρχου της Κω κατά την επίσκεψη του Μητσοτάκη στο νησί , απλά ας συγκρίνει ο καθένας και η καθεμιά σας αυτά με όσα ο δικός μας Δήμαρχος έχει πει και την πολιτική που εφαρμόζουν ο ένας με τον άλλον ...... και ας αναλογιστούμε τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ......
   ... "Ο Δήμος Κω, οι φορείς του τουρισμού και η Περιφέρεια, μόνοι τους και χωρίς να υπάρχει στήριξη από την Πολιτεία, υλοποίησαν ένα εκτεταμένο και στοχευμένο πρόγραμμα προβολής και αποκατάστασης της τουριστικής φήμης του νησιού, που είχε πληγεί από το μεταναστευτικό.
   Ο Δήμος Κω μαζί με τους φορείς, ιδιώτες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Τομέα του Τουρισμού δημιουργεί ένα νέο Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, ένα αναπτυξιακό εργαλείο μακριά από κρατικοδίαιτες αντιλήψεις και πρακτικές.
   Γιατί δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από το Κράτος. Γιατί γνωρίζουμε ότι από αυτό το Κράτος δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα.
  Στην Κω ξέρουμε ένα μόνο πράγμα: να δουλεύουμε και να δημιουργούμε.
  Η τουριστική ανάπτυξη της Κω, στηρίζεται στη δουλειά των ανθρώπων αυτού του νησιού και στο δημιουργικό πνεύμα που χαρακτηρίζει την επιχειρηματικότητα και τους επαγγελματίες του τουρισμού.
  Η Κως είναι τουριστικός προορισμός, έδειξε όμως και το ανθρώπινο πρόσωπο και την αλληλεγγύη της. Δεν αποδέχεται όμως μεθοδεύσεις και αυταρχισμούς, που θέτουν σε αμφισβήτηση την τουριστική της ταυτότητα."...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.