Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Η ΚΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ... Η ΣΑΜΟΣ ;;

... Η Κως κερδίζει την παλαιά της δυναμική και μπορεί να έχει ήδη διπλασιάσει το σύνολο των κρατήσεων σε σχέση με πέρυσι, τόνισε η διευθύνουσα σύμβουλος της TUI Αυστρίας, Lisa Weddig....   ( kosnews24 )
Αυτά πέτυχαν εκεί στην Κω , αυτοί που "εναντιώθηκαν " στις απαιτήσεις του κράτους των Αθηνών και που δεν έσκυψαν το κεφάλι , που δεν δέχθηκαν να μετατραπεί το νησί τους σε φυλακή παράνομα εισερχόμενων και ουσιαστικά σε πάρκινγκ ψυχών .
   Όταν εκείνοι όμως "έπαιζαν " ξύλο με
τα ΜΑΤ , όταν είχαν στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους και έκαναν γνωστό σε όλους , εντός και εκτός συνόρων , ότι δεν πρόκειται να κάνουν δεκτά όλα αυτά που κάποιοι πολύ μακρυά αποφάσισαν για αυτούς , εμείς απλά παρατηρούσαμε και υπομέναμε στωικά , εμείς φοβόμασταν να βγούμε από το σπίτι μας μην τυχόν και μας κακοχαρακτηρίσουν . Εμείς όπως πάντα περιμέναμε τον από μηχανής θεό να δώσει λύση και να μας "σώσει" ........
   Όταν πάλι εκεί στην Κω έφτιαχναν υποδομές , επένδυαν με σοβαρότητα και επαγγελματισμό στον τουρισμό τους , όταν εκείνοι έκαναν δεκτά και κάποια "παραστρατήματα " και " παρατράγουδα" , όταν εκεί αγωνιούσαν και προέβλεπαν ...  εμείς δεν μπορούσαμε να βλέπουμε περισσότερη σάρκα πάνω από το γόνατο , δεν επιτρέπαμε ούτε ομπρέλες στις παραλίες , ούτε ανοιχτά μαγαζιά διασκέδασης πέραν τις 12 το βράδυ , ούτε περισσότερα αυτοκίνητα ή μηχανάκια να περνάν μπροστά από το σπίτι μας .......
   Όταν σήμερα λοιπόν η Κως , γεμίζει με 1,5 εκατομμύριο και περισσότερους ακόμα τουρίστες , εμείς "γκρινιάζουμε "  που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τις 100 χιλιάδες . Αλλά εμείς ... ξέρουμε όπως πάντα καλύτερα !!!! 
   Καλά θα ήταν λοιπόν οι αιρετοί , οι αρχές του τόπου μας , αλλά και ο κόσμος , να μας απαντήσουν 
.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ή ΟΧΙ ;;; ......  
.. ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ή ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΥΣΗΞΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ;;; 
.. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ή  ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.