Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΑΜΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ ;;;;Σε αυτό το σοβαρό θέμα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να μας απαντήσουν δημόσια οι αιρετοί του τόπου μας . Αλήθεια κ. Αντιπεριφερειάρχα που τυγχάνετε και ναυτικός πράκτορας είστε σε θέση να μας απαντήσετε πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα ; Αλήθεια εσείς κ. Δήμαρχε έχετε ποτέ ασχοληθεί με τα ακτοπλοϊκά προβλήματα του νησιού μας ή επειδή σας πληρώνουμε τα αεροπορικά έχετε ξεχάσει ότι έρχονται και καράβια στο νησί μας ;;; Πως είναι δυνατόν να μας επιτίθενται έτσι και εμείς απλά να κοιτάμε ; .. Αλήθεια υπάρχει κανείς να ασχολείται με τα συμφέροντα αυτού του τόπου ;;....... Είναι δυνατόν να θέλεις λιγότερα χρήματα για 4 ώρες περίπου περισσότερο ταξίδι με το ίδιο πλοίο στο ίδιο ταξίδι ;;;; ......
Ύστερα υπάρχουν κάποιοι που μας μιλάνε για .. ανάπτυξη τουρισμού , που μας υπόσχονται καλύτερες μέρες , που τάχα μου αγωνίζονται για τα συμφέροντα του τόπου μας . Τελικά , όπως και η δύσμοιρη πατρίδα μας έτσι και το νησί μας έχει την ατυχία να έχει τα πάντα αλλά να μην έχει τα σημαντικότερα ίσως ...
.. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ...
.. ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ,
.. ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
.. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ...

Η ευθύνη είναι όλων μας , για τις επιλογές μας , για τις αποφάσεις μας , για την αδράνεια μας , για την κακή νοοτροπία μας , για τον ωχαδερφισμό μας , για την " έχθρα " που τρέφουμε για τον τόπο μας και τον συνάνθρωπο μας . 
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.