Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΤΕΛΙΚΑ ;; .. Νο 69

aegaio: ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ:                 Άρθρο του Θεόκτιστου Κρητικού                              Ζυγώνει η ώρα, που στο κατώφλι κάθε Ελληνικού νοικοκυριού ...
Ένα απλό κείμενο που επιτρέπει σε όλους να αντιληφθούν την κατάσταση . Είναι μεγάλο το φορτίο που θα κουβαλήσουμε και εμείς αλλά κυρίως οι επόμενες γενιές Ελλήνων και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό το γρηγορότερο από όλους μας μήπως καταφέρουμε και σταματήσουμε την κατρακύλα , μήπως προλάβουμε την προδοσία .
   Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ότι αυτοί που
έχουν αναλάβει το "θεάρεστο" έργο της ενημέρωσης του λαού , αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι με τα τσιράκια τους , είναι απλοί διακινητές εντολών και μετάδοσης πληρωμένων πληροφοριών ; Είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ότι αυτοί που πριν λίγα χρόνια προπαγάνδιζαν υπέρ των μνημονίων και με την επί 24ώρου πλύση εγκεφάλου έδιναν αγώνα να πείσουν τον λαό να δεχθεί την οικονομική ανέχεια και το ξεπούλημα ... σήμερα , πιο δυνατά μάλιστα , αγωνίζονται να μας πείσουν ότι ..όποιος μιλάει για οτιδήποτε άλλο πλην αυτών που οι ελέγχοντες λένε είναι ψεύτης , χρίζει ψυχιατρικής αντιμετώπισης , απατεώνας , ψεκασμένος και ένα σωρό ακόμα άλλα τέτοια . Όποιος αμφισβητεί το παραμικρό από τα αποφασισμένα , όποιος απλά προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι ... πρέπει να χτυπηθεί αλύπητα , πρέπει να χαθεί από προσώπου γης , πρέπει να αφανιστεί !!!
    Την ίδια ώρα όμως κανείς εξ αυτών των "σεβαστών" ενημερωμένων επί παντός επιστητού γνωρίζοντες τα πάντα για όλα και για όλους ... ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ " ΦΑΝΤΑΣΜΑ" .... ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ .. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ !!!!!! .......
    Αν τελικά ΕΣΥ , ΕΜΕΙΣ , αποφασίσουμε ότι αυτό θέλουμε , αυτό μας αρμόζει , αυτό μας αξίζει ... τότε έχουμε χάσει κάθε Ελληνικότητα , κάθε επαφή με το Έθνος μας . Αν αυτό είναι που νιώθουμε ως Έλληνες τότε ας δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι " ξεπουλάμε " κάθε Ελληνικότητα μας και ελάτε να αγοράσετε . Αν όμως ΕΣΥ , ΕΜΕΙΣ , πιστεύουμε ότι ακόμα είμαστε Έλληνες , ότι αξίζουμε πολλά περισσότερα , ότι είμαστε ακόμα υπερήφανοι για το Έθνος μας ... απαιτείτε εδώ και τώρα να εναντιωθούμε στα σχέδια της Νέας Τάξης και των εδώ εργαλείων της , να επαναστατήσουμε ενάντια στον αφανισμό μας , να δηλώσουμε δυνατά ότι είμαστε εδώ και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει με το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον του Έθνους και της πατρίδας μας , των Ελλήνων !!! ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.