Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Ας ευχηθούμε όλοι μαζί το νέο έτος να φέρει υγεία σε όλους μας , δύναμη , αισιοδοξία και να σταματήσει επιτέλους η ανέχεια , η πείνα και η ταπείνωση της ανθρώπινης ζωής .

Ας ευχηθούμε όλοι μαζί επίσης το νέο έτος να φέρει επιτέλους έναν έστω ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ να αναλάβει τα ηνία αυτού του τόπου για την σωτηρία του Έθνους , της πατρίδας , του κράτους μας .

Ας ευχηθούμε όλοι μαζί για όλους μας να αλλάξουμε νοοτροπία , να ψάξουμε , να μάθουμε , να ενημερωθούμε , να απαιτήσουμε , να επαναστατήσουμε ... να κερδίσουμε επιτέλους ότι μας ανήκει και μας έχουν στερήσει αιώνες τώρα .

Ας ευχηθούμε για όλους και ας πράξουμε ο καθένας ότι του πρέπει και του αναλογεί .......... ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

κ. ΒΟΛΕΥΤΑ ... ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ;;;

Με αφορμή το παρακάτω δελτίο τύπου του συλλόγου Πολυτέκνων θα θέλαμε πρώτα να αναφέρουμε το μεγαλείο του Έλληνα , της ελληνικής ψυχής , αυτών των συμπατριωτών μας που δίνουν από το υστέρημα τους ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ , ΑΝΩΝΥΜΑ  για να βοηθήσουν και συμπαρασταθούν σε αυτούς που έχουν λίγο περισσότερη ανάγκη από αυτούς . Η προσφορά στην κοινωνία , στον συνάνθρωπο ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΝΟΜΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ....
   Αλλά θα θέλαμε μετά από αυτό να κάνουμε μια ερώτηση προς τον κ. Βολευτή

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΤΕΛΙΚΑ ;; ... Νο 68

Εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να σας πείσουμε ... και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε με ότι θεωρούμε ότι πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας .
ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ... ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ , ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ .. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ .. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ .. ΘΕΛΟΥΜΕ ;;;;

Π.Δ.Ε ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.. Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...

Ανακοινώθηκε με περηφάνια από την Περιφερειάρχη , την κ. Καλογήρου ότι  εγκρίθηκε η ανακατανομή της χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και έτσι εντάχθηκαν 10 νέες μελέτες και έργα συνολικού προϋπολογισμού 2.769.000 ευρώ. 
"..Η προσπάθειά μας για το νοικοκύρεμα και την αξιοποίηση των

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ... ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ !!


Η δικαστική απόφαση 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, αποτελεί το μεγαλύτερο ράπισμα κατά της αυθαιρεσίας των τραπεζών, όταν στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι κανείς δανειολήπτης δεν οφείλει τίποτα και σε καμιά τράπεζα, όταν αποδεικνύεται ότι η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη estamede )
 Επειδή η απόφαση είναι αμετάκλητη και τελεσίδικη και επειδή αποτελεί πλέον ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  , επιβάλλεται όλοι μας να την μάθουμε , να την διαβάσουμε και με αυτή στα χέρια να αντιμετωπίσουμε τις συστημικές τράπεζες που συνεχίζουν να θέλουν να μας κλέψουν τις περιουσίες , τα σπίτια και τις ζωές μας .
   Τελικά κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται ότι Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ.. ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ και ότι ο φόβος και η τρομοκρατία είναι όπλα τους για να αμυνθούν . Εμείς έχουμε το δίκιο με το μέρος μας , εμείς έχουμε την δύναμη , εμείς μπορούμε να σώσουμε την πατρίδα μας . Αρκεί να σταματήσουμε να φοβόμαστε , να σταματήσουμε να θεωρούμε τους εαυτούς μας πρόβατα , υποτακτικούς και υποχρεωμένους στους προδότες που μας κυβερνούν και που ελέγχουν την οικονομική ζωή της πατρίδας μας . 
   ΕΣΥ έχεις την δύναμη , ΕΣΥ , ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να νικήσουμε και πρέπει ....... γιαυτό εμείς φωνάζουμε  ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ..... 

ΠΕΡΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ... ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ !!

Τα περί νησιωτικότητας στο Ευρωπαϊκό σύνταγμα αλλά και στο Ελληνικό , καλά θα ήταν να τα βλέπουμε όπως είναι και όχι όπως ο καθένας φαντάζεται απλά για να αναδείξει την "ατομική" του συμβολή και "σημαντική" προσωπική του παρέμβαση .
   Όλοι γνωρίζουμε ότι η νησιωτικότητα έχει καταγραφεί και στο Ελληνικό αλλά και στο Ευρωπαϊκό σύνταγμα , σε ορισμένες περιπτώσεις πιθανώς να μην είναι εντελώς ξεκάθαρο τουλάχιστον για το Αρχιπέλαγος μας ,

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

Ένας ύμνος για τα παιδιά της Ελλάδος που επί 24 ώρες και 365 μέρες τον χρόνο δίνουν την ζωή τους για να μην τολμήσει κανείς να απειλήσει την πατρίδα μας .
 Ένας ύμνος γιαυτούς που παραμένουν πιστοί φρουροί , υπό όποιες συνθήκες , υπό όποια κυβέρνηση , υπό όποια πληρωμή
Ένας ύμνος γιαυτούς που θα έπρεπε οι πολιτικοί μας να είχαν πρότυπο , να σέβονταν , να υποκλίνονταν μπροστά τους ...... 
Ένας ύμνος και μια ευχή .. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ......