Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΜΥΡΝΗΣ ....

Από samostoday
  Ξεκίνησε η τουριστική έκθεση στην Σμύρνη και η συμμετοχή εκ μέρους του νησιού μας είναι δυναμική και με τυμπανοκρουσίεςaegaio.blogspot ,  samostoday ) , με έντονη διαφήμιση στην τοπική κοινωνία κτλ ...  Εμείς όμως θέλουμε να θέσουμε ,θέλουμε να βάλουμε κάποιους προβληματισμούς προς όλους .
     Σε οποιαδήποτε άλλη φάση και

ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ .. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !!!

"Για αυτά τα νησιά, του Βόρειου και του Ανατολικού Αιγαίου αποφασίσαμε να αναστείλουμε, για όσο μαίνεται η προσφυγική κρίση, την αύξηση του ΦΠΑ.
Η εξίσωση του ΦΠΑ είναι ένα μέτρο που είμαστε δεσμευμένοι να εφαρμόσουμε και θα εφαρμόσουμε, όχι όμως την ώρα που οι συμπολίτες μας εκεί, σηκώνουν στις πλάτες τους το βάρος ολόκληρης της Ευρώπης για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης."
    Μα επιτέλους ας ενημερώσει κάποιος αυτόν τον ανιστόρητο , άσχετο , δοτό υπάλληλο της νέας τάξης με

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΤΑΜΙΟΥ .... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ

Καλοκαίρι 
Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στα περί οράματος και προγραμματισμού της αιρετής αυτοδιοίκησης του νησιού μας ενώ ταυτόχρονα έχουμε κάνει και τις προτάσεις μας αλλά τελικά καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της ανικανότητας και ανυπαρξίας της διοίκησης , των υπηρεσιών της αλλά και των απλών πολιτών .
   Για το θέμα της παραλίας του

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ....

Όταν η κοροιδία έχει χτυπήσει κόκκινο , όταν πλέον οι δήθεν αριστεροί έχουν ξεφύγει εντελώς και από τα πιο ακραία όρια , όταν ένας ολόκληρος λαός στέκεται ανίκανος αντίδρασης μπροστά στις ορέξεις κάποιων δοτών , γερμανοτσολιάδων, άχρηστων τύπων που αυτοονομάζονται "ιδεολόγοι αριστεροί " , " φιλόσοφοι της αριστεράς " και ότι άλλο κατεβάσει το τσερβέλο τους ... τότε φθάνουμε στα σημερινά σημεία απαξίωσης κάθε λογικής , πολιτικής σκέψης και ανθρωπιστικής εικόνας ....
    Όταν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σήμερα που η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ .... προσκαλούν τους πολίτες να "αντισταθούν " σε αυτούς που ... 
...Η συμμετοχή όλων μας στην απεργία και τις κινητοποιήσεις απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ισοπεδώνουν τα εργασιακά δικαιώματα θα είναι η απάντηση του κόσμου της εργασίας και ολόκληρης της κοινωνίας στην προσπάθεια των δανειστών – και ιδιαίτερα του ΔΝΤ – να επιβάλουν τη συνέχιση των πολιτικών πλήρους απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων.
Συγχρόνως θα είναι η απάντηση και στην «τρόικα εσωτερικού», τα εγχώρια συμφέροντα και τους πολιτικούς υποστηρικτές τους, σε όλους αυτούς που φανερά ή κρυφά στηρίζουν τις καταστροφικές για την εργασία και την κοινωνία ακραία νεοφιλελεύθερες συνταγές προκειμένου να αυξηθεί η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Είναι οι ίδιοι που στήριξαν τις αντεργατικές μνημονιακές πολιτικές όλα τα προηγούμενα χρόνια. Την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, την μείωση των μισθών και των αποζημιώσεων απόλυσης, την κατάργηση της μονομερούς προσφυγής στη διαιτησία και την ακραία ελαστικοποίηση της εργασίας.
Τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών τα βίωσε το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας με τον χειρότερο τρόπο: ανεργία, υποαπασχόληση, φτωχοποίηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού, λουκέτα σε μικρές επιχειρήσεις.
Έφτασε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε όλα τα παραπάνω. Να παλέψουμε ενωμένοι για την ουσιαστική επαναφορά των εργασιακών δικαιωμάτων και για το δικαίωμα στη πλήρη, σταθερή και αξιοπρεπώς αμειβόμενη εργασία για όλους.
Να απαιτήσουμε την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και του συλλογικού εργατικού δικαίου που αποτελούν τον βασικό πυλώνα στήριξης των εργασιακών δικαιωμάτων. Για να αποκτήσουν ξανά οι εργαζόμενοι διαπραγματευτική ισχύ και να μπορούν να διεκδικήσουν καλύτερους όρους εργασίας.
Να αντισταθούμε στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων που επιδιώκουν οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι.
Να ανατρέψουμε τις πολιτικές που θέλουν την Ελλάδα εργαστήρι νεοφιλελεύθερων πειραμάτων εργασιακής απορρύθμισης.
Να σταματήσουμε τη μετατροπή της Ελλάδας σε ειδική οικονομική ζώνη με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα, όπως επιθυμεί το ΔΝΤ, ο ΣΕΒ και το πολιτικό προσωπικό τους».
ΠΗΓΗ )

Κ. ΒΟΛΕΥΤΑ .. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ;;;

Εμείς αναρτώντας το ερώτημα του συλλόγου Πολυτέκνων θέλουμε να συμπληρώσουμε προς τον κ. Βολευτή μας , αν θα πει ναι και στην περικοπή των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων , όπως έκανε και ...
.. για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ;
.. για το ξεπούλημα αεροδρομίων , λιμανιών , ΔΕΗ , τραπεζών ;
.. για την μείωση συντάξεων και μισθών ;
.. για μετατροπή των νησιών μας σε αποθήκη της κάθε πικραμένης ψυχής που "ξεβράστηκε" στην χώρα μας
.. για το συνολικό ξεπούλημα της πατρίδας μας ;
.. για την καταστρατήγηση του συντάγματος της χώρας μας ;
 και για μύρια τόσα ακόμα , κόντρα στις υποσχέσεις και στο αριστερό δήθεν πιστεύω ; ..... 
   
ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ: Υ.Ε.Θ.Α. κ. Καμμένο Παναγιώτη.
Βουλευτή Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων κ. Σεβαστάκη Δημήτριο.
Κοιν. : Κόμματα Αντιπολίτευσης., Ι.Μ. Σάμου Ικαρίας & Κορσεών., Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος. , Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.)

κ. Υπουργέ και κ. Βουλευτά
Σας γνωρίζουμε ότι στο πολυνομοσχέδιο συμφωνίας για τη δεύτερη αξιολόγηση που ενέκρινε το EURO WORKING GROUP της περασμένης Δευτέρας προβλέπεται η περικοπή των τριτεκνικών - πολυτεκνικών επιδομάτων ύψους 500 € κατά τέκνο (από τα τρία και άνω) το έτος.
Δημόσια σας ρωτάμε και αναμένουμε την άμεση απάντησή σας προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη μας:
Προτίθεσθε να ψηφίσετε την περικοπή των πολυτεκνικών – τριτεκνικών επιδομάτων που αφορούν και τους κατοίκους των ακριτικών νή-σων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων και ισχύουν μέχρι σήμερα;

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                                                                   Ο

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ιωάννης Β. Βούρος                                                       Απόστολος Γ. Τσιώλης

ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΣΑΜΙΩΝ .... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!

Επιτέλους έπρεπε να φθάσουμε στο μέσον της θητείας της σημερινής αυτοδιοίκησης για να δούμε μια σοβαρή απόφασηsamostimes ) ;
   Μετά από τόσες παράτες , πανηγυράκια , ξόδεμα δημοτικού χρήματος άνευ ουσίας , φανφάρες και αγώνα για ανάδειξη της Αυτού εξοχότητος  του Δημάρχου επιτέλους είδαμε και μια σοβαρή , δημιουργική

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ .. ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΠΤΙΚΗ !!!

Κυλιόμενη πτώχευση: Πρόκειται για μία παράνομη διαδικασία η οποία, εάν συνεχίσει να συμβαίνει στην Ελλάδα, θα προκληθούν μεγάλες εκρήξεις βίας: το αργότερο όταν οι Πολίτες αντιληφθούν τον απάνθρωπο οικονομικό τους βιασμό - Ραδιοφωνική συνομιλία.
"Η τεχνική του να αντικαθιστάς την εξέγερση με την ενοχή: Συνίσταται στο να κάνεις ένα άτομο να πιστεύει ότι, είναι το μόνο υπεύθυνο για τα δεινά του ... Έτσι, αντί να εξεγείρεται εναντίον του συστήματος, απαξιώνει τον ίδιο του τον εαυτό, αυτοενοχοποιείται και υποτάσσεται " 
Επειδή είπαμε , είναι καιρός να σταματήσουμε να είμαστε ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ , ρίξτε άλλη μια ματιά στο τι τελικά είναι αυτό για το οποίο η ..δήθεν αριστερή κυβέρνηση πέτυχε . Ρίξτε μια ματιά για να αντιληφθείτε ότι τελικά ..ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ , ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ... ΟΛΟΙ ΑΠΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ , ΤΗΝ ΤΑΠΙΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .... 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ;;;

Για να μην πανηγυρίζει κανείς για άλλη μια φορά ότι "έπραξε" τα δέοντα για την πατρίδα και για να μην βγουν πάλι τα παπαγαλάκια και αρχίσουν τις θριαμβολογίες και τα εύγε , ρίξτε μια ματιά σε μια άλλη , πιο πραγματική ανάλυση των νέων δεδομένων από το τελευταίο χαστούκι της "μαμάς "

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ ... ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!

Επειδή εμείς ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ και ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ κανέναν κομματικό μηχανισμό ή πολιτευτή ή πολιτευόμενο κτλ κτλ ... αλλά αγωνιούμε , ψάχνουμε , αντιλαμβανόμαστε και ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ... και επειδή έχουμε μετά από τα παραπάνω αποκτήσει ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ .. φυσικά θα σας ξανακάνουμε "διάσημους" και όποτε χρειαστεί πάλι και όποιον άλλον θέλει επίσης γιατί θεωρούμε ότι όσα λέτε είναι για να μας επιβεβαιώνουν και μόνο, Η αμπελοφιλοσοφία σας συνεχίζεται μόνο που σε αυτό το σχόλιο είναι πλέον πιο "ακαδημαϊκή " . Θα συμφωνήσουμε ότι υπάρχει βαθιά ριζωμένη μια πολύ κακιά νοοτροπία στον λαό μας , ότι η ιστορία απαιτεί

SEATRAC ΣΤΗ ΧΙΟ ... ΣΤΗ ΣΑΜΟ ;;;

Η κίνηση του δήμου Χίου για απόκτηση του συστήματος Seatracpolitischios ) αποδεικνύει ότι μέσα στο γενικό χαμό , μέσα στην γενική απαξίωση και κατρακύλα , κάποιοι κάπου ασχολούνται κάπως και με τις ανάγκες του ντόπιου πληθυσμού και των επισκεπτών -φιλοξενούμενων τους .
   Είναι δεδομένο ότι οι συνάνθρωποι μας με ειδικές ανάγκες , οι ΑμεΑ , στην

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΤΕΛΙΚΑ ;; .. Νο 64


Εμείς επιμένουμε να λέμε ότι αυτό το κράτος που έχουμε τελικά , δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και μάλιστα υπό κάκιστη διαχείριση !!!! . Ας βγάλει ο καθένας σας τα συμπεράσματα του και ας αποφασίσει αν τελικά σε ένα τέτοιο κράτος θέλει να ζει και να επιχειρεί , αν σε τέτοιο περιβάλλον θέλει να προσπαθεί για το καλύτερο , αν αξίζει τελικά κανείς να επιμένει ότι αυτό το πράγμα διορθώνεται ... Εμείς λέμε πολύ απλά ότι η μόνη λύση είναι ...  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ , ΠΛΗΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ..... 

...ολόκληρο το 2016 η εταιρεία ΚΤΥΠ προχώρησε σε μόνον δύο νέους διαγωνισμούς. Τη δημοπρασία ενός σχολείου στη Νέα Φιλαδέλφεια και το... γκρέμισμα ενός ελληνικού σχολείου στο Μόναχο....
... Ο Αρειος Πάγος τον Δεκέμβριο του 2015 έκρινε τελεσίδικα ότι οι εν λόγω υπάλληλοι –διοικητικοί στην πλειονότητά τους– δεν πληρούσαν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και επομένως ορθώς απολύθηκαν όταν ολοκληρώθηκε το αντικείμενο για το οποίο είχαν προσληφθεί....
... Θα εξοργιστείτε ακόμη περισσότερο όταν μάθετε και τον τρόπο που έγινε η επαναπρόσληψή τους. Πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα με άσχετη τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ –προφανώς κατόπιν συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ– και εντάχθηκε ως άρθρο στον νόμο 4439/2016. Σημειωτέον δε ότι, πλην του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των ΑΝΕΛ, τις προσλήψεις ψήφισαν τόσο η Εν. Κεντρώων όσο και το ΠΑΣΟΚ (!), ενώ οι μόνοι που είπαν «όχι» ήταν η Ν.Δ. και το Ποτάμι (η Χ.Α. ψήφισε «παρών»). .... Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι «εντάσσονται» λέει το άρθρο, «κατά παρέκκλιση κάθε αντίθετης ρύθμισης ή απόφασης (σ.σ.: του Αρείου Πάγου), σε κενές οργανικές θέσεις της εταιρείας “Κτιριακές Υποδομές” ή σε προσωποπαγείς θέσεις που θα συσταθούν στην ως άνω εταιρεία για το σκοπό αυτόν»!....

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ... ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ " ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ "!!

Στάινμαΐερ σε Τσίπρα: Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι με έναν εταίρο που έχει τις ίδιες αντιλήψεις με εμάς: «Ο Ρέντσι έκανε το σωστό και το απαραίτητο, ωστόσο δεν ψήφισαν οι Ιταλοί» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ κατά τη συνάντηση του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη...
Αυτά ακριβώς που περίμενες να ακούσεις από τον "κατακτητή " προς την κτίση του ....... Και μετά υπάρχουν ακόμα οι κοιμισμένοι , οι ανύπαρκτοι δήθεν αριστεροί που μιλάνε για αξιοπρέπεια , για ανεξάρτητη κυβέρνηση , για εθνική αξιοπρέπεια ..... 
  Όταν ακούς τον Γερμανό αξιωματούχο να λέει ....  δεν είναι θετικό το μήνυμα που εκπέμπεται σε μια δύσκολή εποχή για την ΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε έναν εταίρο που έχει τις ίδιες αντιλήψεις με εμάς,.. " και ότι  ... " Ο Ρέντσι έκανε το σωστό και το απαραίτητο, ωστόσο δεν ψήφισαν οι Ιταλοί " και εσύ δίπλα χαριεντίζεσαι .. ε τότε τι άλλο να πούμε εμείς εκτός από ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΔΟΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ... 

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ..... ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!

Επειδή από μηνύματα και σχόλια είδαμε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ , έχουν ξεφύγει εντελώς και έχουν χάσει κάθε μέτρο και κάθε επαφή με την πραγματικότητα , παραθέτουμε την δήλωση του Μίκη για την "μεγαλειώδης νίκη " της "αριστεράς " στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 .
   Απλά για να θυμούνται πως ξεκίνησαν και που κατέληξαν ... ποιοι μας έδειχναν ότι ήταν και ποιοι τελικά αποδείχτηκε ότι είναι .... Τα σχόλια δικά σας .... 

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΤΕΛΙΚΑ ;; .. Νο 63

Παρακάτω παραθέτουμε ένα απλό παράδειγμα για το πως λειτουργεί η Ελληνική βουλή , για το πως οι "εκπρόσωποι" του λαού διαχειρίζονται την αποστολή τους , για το γιατί αξίζουν τα λεφτά που πληρώνονται , για να αντιληφθούμε όλοι μας σε ποιους έχουμε αφήσει τις τύχες της

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ ... ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!

Φιλοι Συριζα Σαμου Η προδοσια που εγινε πολυ της μοδας τελευταια ξεκινησε απο σας να ξερετε. Εσεις προδωσατε πρωτα απο ολα τον εαυτο σας και τον Σαμιωτικο λαο. Πιστευετε σε εναν πατριωτισμο που στις μερες μας δεν εφαρμοζεται. Η δικια σας ιδεολογια ειναι ντε μοντε. Ο εθνικισμος ο δικος σας ειναι ενα ψεμα. Ζειτε σε μια γυαλα Πατρις, Θρησκεια, Οικογενεια που μονο κακο κανει στην Ελλαδα. Αυτες ειναι χρυσαυγητικες ιδεες και δυστυχως μονο αυτους βοηθατε με το να τα υποστηριζετε αυτα. Ευτυχως εμεις το καταλαβαμε νωρις.
Αλλοθι νο1: Τα μνημονια που υπογραφουμε εμεις ειναι για να διορθωνουμε τα προηγουμενα, οχι για να τα επιβαρυνουμε.
Αλλοθι νο2: Τα στελεχη που υπηρξαν αλλου παλια τα πηραμε οχι για να συνεχισουν την ιδια τακτικη του σαπιου κατεστημενου. Μετανιωσαν και ηρθαν. Και οσοι εκαναν και κανουν το λαθος να ξανακανουν τα ιδια τους διωχνουμε.
 Αφήνουμε για άλλη μια φορά στην δική σας κρίση την "αριστερή" αντίληψη περί ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που οι ψευτοαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ..... 
Εμείς απλά θέλουμε να θέσουμε προς τους κυρίους/ες αυτούς που έχουν αναλάβει την εκπροσώπηση και προστασία των προδοτών ... 
.. πως γίνεται να ασχολείσαι όλο το βράδυ να απαντάς στα social media , δηλαδή να ξενυχτάς κάθε μέρα σχεδόν ... και τις άλλες ώρες να εργάζεσαι για τα προς το ζην ;... Πως γίνεται αυτό ; .... Εκτός και αν τα προς το ζην έρχονται από την κομματική ενασχόληση ... δηλαδή εργασία στα κομματικά γραφεία , με κομματικά χρήματα κτλ κτλ .... 
.. και αν μας επιτρέπεται και μια πρόταση ... ζητήστε κι εσείς να σας τοποθετήσουν κάπου ως μετακλητό για να έχετε περισσότερο χρόνο να κάνετε καλύτερη και περισσότερη "προστασία ". Άλλωστε σας το έχουμε πει πολλές φορές ότι χρειάζεστε κάποια μαθηματάκια για το πως και το τι γράφουμε και απαντάμε .....  

ΓΙΑ ΠΟΙΟ (ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ) ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΤΕΛΙΚΑ ;; .. Νο 62

Η Ολομέλεια του ΣτΕ απέρριψε ως αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς των Δήμων, κλπ, υπογραμμίζοντας ότι σύμφωνα με τη μνημονιακή νομοθεσία, οι εν λόγω παραχωρήσεις των μικρών λιμένων «αποσκοπούν στην ικανοποίηση συγκεκριμένου δημόσιου συμφέροντος, δηλαδή στη αποπληρωμή του δημόσιου χρέους, βάσει σχετικού συνολικού προγράμματος».
 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Πριν από λίγο καιρό είχαμε δει όλοι την ανατροπή της