Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ......

Παρακάτω παραθέτουμε έναν σύνδεσμο που θα θέλαμε να ρίξετε μια ματιά , αλλά λόγω των ημερών δεν θα αναρτήσουμε άμεσα το κείμενο εμείς . Απλά θα πούμε ότι συμφωνούμε απόλυτα με όσα γράφει και ότι επιτέλους είναι καιρός να αναλάβει ο καθένας και η καθεμιά τις ευθύνες μας απέναντι στο κράτος , στην πατρίδα , στις οικογένειες μας ...... 
.. "Δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις... χυδαίοι "άνθρωποι" υπάρχουν... κι αυτοί, βρίσκονται μέσα στο ΚΥΝΟβουλιο και ασκούν εξουσία γαλέρας, εις βάρος του λαού.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.