Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

ΥΠΗΡΞΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ !!!

".. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι Τούρκοι από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 εποφθαλμιούσαν τις υποδομές της ΒΙΑΜΑΞ. Όταν στις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου στο Μανχάιμ της τότε Δυτικής Γερμανίας δεν ήξεραν τι σημαίνει «ρομποτικός αυτοματισμός», στη Λεωφόρο Αθηνών η ΒΙΑΜΑΞ είχε ρομποτάκια για κολλήσεις στις βάσεις που εφάρμοζαν το πλαίσιο με το αμάξωμα.." ( ΠΗΓΗ )
Αυτή είναι η Ελλάδα που υπήρξε , η Ελλάδα που μπορεί , η Ελλάδα που φοβούνται όλοι . Η σημερινή κατάντια όμως είναι αποτέλεσμα σχεδίου που μπήκε στην τελική του μορφή από την μεταπολίτευση και εδώ και κατέστρεψε ότι υπήρξε και ότι θα μπορούσε να έρθει .
   Η Ελλάδα που σήμερα ζούμε είναι αποτέλεσμα καθαρά ΔΙΚΟ ΜΑΣ ... ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΜΕ , ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΜΕ ΕΔΩ , ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ .... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ .
   Η ευθύνη είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ  . Εμείς δεχθήκαμε το σύστημα ΠΑΣΟΚ , εμείς αφήσαμε τα απόβλητα να βγουν στην επιφάνεια , εμείς επιτρέψαμε την αλαζονεία , εμείς δεχθήκαμε αβίαστα την κομματική υποδούλωση , εμείς επαναπαυθήκαμε στο μέσον και στη ρεμούλα .... ΕΜΕΙΣ ΑΡΑΞΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ...... 
   Είναι καιρός λοιπόν σήμερα να αντιληφθούμε την πραγματικότητα , να κατανοήσουμε τις δυνάμεις μας και να αντισταθούμε . Να βάλουμε ένα τέρμα στην κατρακύλα , να απαιτήσουμε και να επαναστατήσουμε , να δημιουργήσουμε πάλι την Ελλάδα της δημιουργίας , της πρωτοπορίας , της παραγωγής ... Είναι επιτακτική ανάγκη να επιβιώσουμε και να δώσουμε την ελπίδα και το χαμόγελο ξανά στους Έλληνες του σήμερα και σε αυτούς που θα αναλάβουν σύντομα το αύριο .... Το χρωστάμε στους προγόνους μας και πρέπει να το πετύχουμε για τους απογόνους μας ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.