Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΘΕ , ΨΑΞΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ .... ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ !!!

Σήμερα σου μιλάνε για "πτώχευση" , σήμερα σου μιλάνε για τον "φόβο" του Ερντογάν , σήμερα σου μιλάνε για μέτρα και μνημόνια , σήμερα σου μιλάνε για τον "τρελό" Τράμπ και τις πιθανές άσχημες αλλαγές στην υφήλιο ,σήμερα σου λένε ότι ο Πούτιν φταίει για όλα  ..... Σήμερα ψάχνουν να σου πουν ότι πρέπει να κάτσεις φρόνιμα , να μην αντιδράς , να δέχεσαι τα πάντα .. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ .... Όπως ακριβώς σου έλεγαν και τότε για τον φόβο του Σαντάμcrashonline. ).
    Άλλη μια απόδειξη ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ , ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .
 ΜΑΘΕ , ΨΑΞΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ , ΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ .... ΓΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΟΝ ....... ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ , ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ , ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.