Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ... ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ !!


Η δικαστική απόφαση 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, αποτελεί το μεγαλύτερο ράπισμα κατά της αυθαιρεσίας των τραπεζών, όταν στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι κανείς δανειολήπτης δεν οφείλει τίποτα και σε καμιά τράπεζα, όταν αποδεικνύεται ότι η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη estamede )
 Επειδή η απόφαση είναι αμετάκλητη και τελεσίδικη και επειδή αποτελεί πλέον ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  , επιβάλλεται όλοι μας να την μάθουμε , να την διαβάσουμε και με αυτή στα χέρια να αντιμετωπίσουμε τις συστημικές τράπεζες που συνεχίζουν να θέλουν να μας κλέψουν τις περιουσίες , τα σπίτια και τις ζωές μας .
   Τελικά κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται ότι Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ.. ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ και ότι ο φόβος και η τρομοκρατία είναι όπλα τους για να αμυνθούν . Εμείς έχουμε το δίκιο με το μέρος μας , εμείς έχουμε την δύναμη , εμείς μπορούμε να σώσουμε την πατρίδα μας . Αρκεί να σταματήσουμε να φοβόμαστε , να σταματήσουμε να θεωρούμε τους εαυτούς μας πρόβατα , υποτακτικούς και υποχρεωμένους στους προδότες που μας κυβερνούν και που ελέγχουν την οικονομική ζωή της πατρίδας μας . 
   ΕΣΥ έχεις την δύναμη , ΕΣΥ , ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να νικήσουμε και πρέπει ....... γιαυτό εμείς φωνάζουμε  ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.