Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ....

ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΑΓΩΝΙΟΥΝ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΟΥ , ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ , ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ;.... ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ , ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ... ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΠΙΣΤΕΨΕ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ... ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ... ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.