Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ;;;

Για να μην πανηγυρίζει κανείς για άλλη μια φορά ότι "έπραξε" τα δέοντα για την πατρίδα και για να μην βγουν πάλι τα παπαγαλάκια και αρχίσουν τις θριαμβολογίες και τα εύγε , ρίξτε μια ματιά σε μια άλλη , πιο πραγματική ανάλυση των νέων δεδομένων από το τελευταίο χαστούκι της "μαμάς "
Ευρώπης στο "άτακτο" παιδί της , την Ελλάδα μαςπηγή ).
   Και επειδή ορισμένοι "πιστοί" υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καθεστώτος , μας προσκαλούν να βλέπουμε την ιστορία με κρίση και σκέψη και όχι όπως μας την έχουν γράψει , εμείς προσπαθούμε να το κάνουμε και σήμερα που γράφεται η ιστορία για τους επόμενους . Σήμερα λοιπόν που ζούμε την πραγματικότητα , που βιώνουμε στο πετσί μας την αλήθεια , που αντιμετωπίζουμε την ανυπαρξία , την προδοσία , την ανικανότητα και την ανθελληνική στάση ΚΑΙ της σημερινής κυβέρνησης , σήμερα που κατανοούμε και οι πιο δύσπιστοι , εκτός των κομματικών στελεχών , ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ .... πρέπει να φροντίσουμε να γραφθεί μια πιο σωστή και όσο γίνεται αντικειμενική ιστορία ούτως ώστε οι επόμενες γενιές να μπορούν να κρίνουν πιο καθαρά και πιο αξιοκρατικά .
   Το ότι αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια , που θα διέγραφαν τα χρέη , που θα αποκαθιστούσαν την δημοκρατία , που θα έκλειναν την πόρτα στους Γερμανούς και στο ΔΝΤ , που θα απαιτούσαν τις πολεμικές αποζημιώσεις , που θα έσωζαν την χώρα και τους Έλληνες .... σήμερα υπερηφανεύονται και ζητωκραυγάζουν για το ότι ίσως μειωθεί το χρέος μας κατά λίγο το ... 2060 και εάν φυσικά μέχρι τότε έχουμε πετύχει πλεονάσματα και έχουμε πάρει μέτρα καταστροφικά για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας ...... για εμάς παραμένει ζήτημα . ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!!! ....
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΟΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ...... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.