Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ .. ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΠΤΙΚΗ !!!

Κυλιόμενη πτώχευση: Πρόκειται για μία παράνομη διαδικασία η οποία, εάν συνεχίσει να συμβαίνει στην Ελλάδα, θα προκληθούν μεγάλες εκρήξεις βίας: το αργότερο όταν οι Πολίτες αντιληφθούν τον απάνθρωπο οικονομικό τους βιασμό - Ραδιοφωνική συνομιλία.
"Η τεχνική του να αντικαθιστάς την εξέγερση με την ενοχή: Συνίσταται στο να κάνεις ένα άτομο να πιστεύει ότι, είναι το μόνο υπεύθυνο για τα δεινά του ... Έτσι, αντί να εξεγείρεται εναντίον του συστήματος, απαξιώνει τον ίδιο του τον εαυτό, αυτοενοχοποιείται και υποτάσσεται " 
Επειδή είπαμε , είναι καιρός να σταματήσουμε να είμαστε ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ , ρίξτε άλλη μια ματιά στο τι τελικά είναι αυτό για το οποίο η ..δήθεν αριστερή κυβέρνηση πέτυχε . Ρίξτε μια ματιά για να αντιληφθείτε ότι τελικά ..ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ , ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ... ΟΛΟΙ ΑΠΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ , ΤΗΝ ΤΑΠΙΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.