Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ !!!

Μια καλή κίνηση επιβράβευσης σε αυτούς που τιμούν το νησί μας και του προσδίδουν αξία . Μια κίνηση αναγνώρισης της συμβολής της εταιρείας στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την αναγνωρισιμότητα μας . 
   Εμείς θα μείνουμε στα τελευταία λόγια , σύμφωνα με το ρεπορτάζ του samostimes .. 
.... "Να επεκταθεί η τουριστική περίοδος"
...  υπάρχουν οι δυνατότητες για επέκταση της τουριστικής περιόδου και τους χειμερινούς μήνες φθάνει να υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας από τον επιχειρηματικό κόσμο στα νησιά μας....samostimes.grτου Διευθύνοντος συμβούλου της Celectyal και θα προσκαλέσουμε και προκαλέσουμε όλους μας , κυρίως τους άμεσα εμπλεκόμενους επιχειρηματίες με τον τουρισμό αλλά και όλους εμάς τους υπόλοιπους να ανοίξουμε μια δημόσια κουβέντα περί του συγκεκριμένου θέματος και να προσπαθήσουμε επιτέλους για πρώτη φορά όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε κατάματα το τεράστιο αυτό πρόβλημα μας . Γιατί πραγματικά το θέμα νοοτροπίας στο νησί μας είναι ένα τεράστιο πρόβλημα σε κάθε μορφή συνεργασίας , σχέσης και συμπεριφοράς κυρίως μεταξύ μας αλλά και προς τους επισκέπτες. 
   Έχουμε μια πολύ κακή νοοτροπία , αυτή του μικρού κακού χωριού , και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να την εφαρμόζουμε στην πράξη κάθε στιγμή , κάθε λεπτό , και αυτό πρέπει επιτέλους να αλλάξει . Αυτό πρέπει επιτέλους να σταματήσει και να ξεκινήσουμε να βλέπουμε τους γύρω μας και τις καταστάσεις με άλλο μάτι , με άλλη σκέψη , με μια άλλη καλύτερη νοοτροπία ... και μετά πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα είναι άμεσα εμφανής αυτό ...... Ας το σκεφθούμε και ας το ξεκινήσουμε για το καλό το δικό μας , των παιδιών μας και του νησιού μας και ας μπουν οι επιχειρηματίες του τουρισμού μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.