Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΑΛΕΞΗΣ ... ΜΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ... ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ .... Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ... ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ , ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .... ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ , ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ..... ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .. ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .... ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ , ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ , ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.