Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Ας ευχηθούμε όλοι μαζί το νέο έτος να φέρει υγεία σε όλους μας , δύναμη , αισιοδοξία και να σταματήσει επιτέλους η ανέχεια , η πείνα και η ταπείνωση της ανθρώπινης ζωής .

Ας ευχηθούμε όλοι μαζί επίσης το νέο έτος να φέρει επιτέλους έναν έστω ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ να αναλάβει τα ηνία αυτού του τόπου για την σωτηρία του Έθνους , της πατρίδας , του κράτους μας .

Ας ευχηθούμε όλοι μαζί για όλους μας να αλλάξουμε νοοτροπία , να ψάξουμε , να μάθουμε , να ενημερωθούμε , να απαιτήσουμε , να επαναστατήσουμε ... να κερδίσουμε επιτέλους ότι μας ανήκει και μας έχουν στερήσει αιώνες τώρα .

Ας ευχηθούμε για όλους και ας πράξουμε ο καθένας ότι του πρέπει και του αναλογεί .......... ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.