Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ... ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ !!

Άλλη μια φορά παρακολουθήσαμε ένα Δημοτικό συμβούλιο κατάντιας , χωρίς πολιτικό λόγο κυρίως από την συμπολίτευση , απαξίωσης ακόμα και προς τους ίδιους τους παρόντες συμβούλους . Άλλη μια φορά αυτό που έμεινε , η εντύπωση που δόθηκε είναι ότι ... δεν υπάρχει ελπίδα καμία .
   Μέσα από την ανταλλαγή "απόψεων"
, μιας και αυτό που είδαμε από τους αυλικούς της Αυτού εξοχότης ήταν μόνο φωνές , ύβρεις , χαρακτηρισμούς και άλλα τέτοια όμορφα κατά της αντιπολίτευσης και κυρίως κατά του επικεφαλής της Ανατροπής αυτή την φορά , μας μπήκαν υπόνοιες και σκέψεις ότι ίσως ...
.. είτε εμείς μένουμε σε άλλο νησί , σε άλλη πόλη και ότι δεν μπορούμε να έχουμε προσωπική άποψη για την πορεία του και άρα κρατάμε την πλασματική εικόνα που θέλουν να μας παρουσιάσουν..
.. είτε ότι οι αιρετοί της πλειοψηφίας μιλάνε και ενημερώνουν έχοντας υπόψιν και ζώντας μια εικονική πραγματικότητα , οδηγούμενοι από το τι θα ήθελαν να έκαναν ξεχνώντας ότι πρέπει κάποια να τα κάνουν κιόλας ..
.. είτε ότι βρισκόμαστε σε εσωτερική προεκλογική περίοδο και ο καθένας τάζει και παρουσιάζει για να εκλεγεί ή παραμείνει στις καλοπληρωμένες θέσεις κλειδιά ..
    Αυτό που είναι τραγικό είναι ότι στον οργανισμό που λέγετε Δήμος Σάμου , δεν λειτουργεί τίποτα , δεν ασχολείται κανείς με τίποτα , ακόμα και οι προϋπολογισμοί και ισολογισμοί , ακόμα και το τεχνικό πρόγραμμα είναι όλα στον αέρα και νομικά ελεγχόμενα , τουλάχιστον . Σύσσωμοι η αντιπολίτευση αναφέρθηκε σε όλα αυτά , παρουσιάστηκαν στοιχεία , παρουσιάστηκαν τα δεδομένα , αποκαλύφθηκε κομμάτι της αλήθειας .. αλλά όλα βαίνουν καλώς τελικά !!! . Η Αυτού εξοχότης αγνοώντας κάθε διαδικασία "καθαρίζει" μέσω της ψήφου  των υποτακτικών του , που είτε λόγω ανικανότητας είτε λόγω αδυναμίας αντίληψης είτε λόγω ατομικών συμφερόντων , αδυνατούν να σκεφθούν καν να λάβουν διαφορετική απόφαση , να κρατήσουν άλλη στάση από αυτή που δίνεται εκ της διοικήσεως
    Εμείς απλά θα πούμε σε όλους και όλες ότι είναι καιρός να σκεφθούν πιο σοβαρά τα θέματα που αφορούν το νησί μας , είναι καιρός να αντιληφθούμε ότι μόνο η ανάπτυξη και καλή πορεία του νησιού ολόκληρου μπορεί να φέρει ελπίδα σε όλους μας , είναι καιρός να σταματήσουμε να μένουμε αδρανείς απέναντι στα τεκταινόμενα και να αναλάβουμε περισσότερη δράση συμμετοχής στα κοινά , να κατανοήσουμε ότι πρέπει να είμαστε συμμέτοχοι , ενεργοί πολίτες και όχι άβουλα όντα που αρκούνται στην κοροϊδία και τον χλευασμό . Είναι ευκαιρία να οργανωθούμε , να συνταχθούμε γύρω από το άρμα του νησιού μας , αποκλείοντας επιτέλους τους πολιτικάντηδες και τους κομματικούς απεσταλμένους που το μόνο που πετυχαίνουν είναι η ατομική τους προβολή και η κομματική επικράτηση . Είναι επιτέλους η ώρα να αναλάβουμε εμείς ο λαός τα ηνία του τόπου και να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα , για το κοινό καλό , για ένα αύριο καλύτερο για όλους και όλες .... Είναι καιρός να σταθούμε μπροστά στην ιστορία μας και να ατενίσουμε αισιόδοξα το μέλλον . Μπορούμε και επιβάλλεται ... το θέμα είναι , αυτό που πάρα πολλές φορές έχουμε πει , ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ; ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ; .... ΕΣΥ έχεις την δύναμη ΕΣΥ αποφασίζεις ....   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.