Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ .... ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ;;;

Eπιχορήγηση του ΠΡΟΤΟΥΡ από το ΕΒΕΔ | Η ΡΟΔΙΑΚΗ: Με το ποσό των 4.500 ευρώ θα επιχορηγήσει το επιμελητήριο Δωδεκανήσου τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού τουρισμού ώστε να καλυφθούν χρέη παλαιότερων ετ...- Eπιχορήγηση του ΠΡΟΤΟΥΡ από το ΕΒΕΔ - Η ΡΟΔΙΑΚΗ
 Άλλη μια απόδειξη ότι έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε , να διδαχθούμε και να εφαρμόσουμε . Είναι αλήθεια ότι όπου έχουν επαγγελματισμό και
επιτυχίες το πέτυχαν λόγω δουλειάς , σωστής προσέγγισης , υπευθυνότητα από όλους . Δεν λέμε ότι όλα τα κάνουν καλά , ότι όλοι δουλεύουν σωστά , ότι δεν υπάρχουν λάθη και παραλείψεις , ότι σε όλα έχουν πετύχει . Λέμε όμως ότι δουλεύουν με οργάνωση , πρόγραμμα και με κοινό στόχο ... το καλό του νησιού τους , του τόπου τους .
    Εμείς εδώ στο δικό μας νησί αλήθεια ...
.. πότε σταθήκαμε ενωμένοι απέναντι στο τεράστιο θέμα τουρισμός και έσοδα από αυτόν ;
.. πότε απαντήσαμε στις προκλήσεις με συντονισμένο και οργανωμένο σχέδιο ;
.. πότε παρουσιάσαμε πλάνο και προς πια κατεύθυνση ; 
    Είναι γεγονός ότι είμαστε πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό και γιαυτό εμείς θα παραμείνουμε επικριτές στην ανυπαρξία , θα συνεχίσουμε να προσκαλούμε και προκαλούμε για τις απαιτούμενες αλλαγές , θα συνεχίσουμε να λέμε την δική μας αλήθεια για το νησί μας όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους , όσο κι αν αυτό αποδεικνύει την γύμνια του βασιλιά και οι αυλικοί του "επαναστατούν" . Γιατί πολύ απλά εμείς θέλουμε την ανάπτυξη του νησιού μας και όχι το ατομικό συμφέρον του ενός ή των δυο που "διοικούν" και όχι το "αναμενόμενο" όφελος των αυλικών τους .. αυτών των λίγων που το μόνο που γνωρίζουν είναι να "γλείφουν" , να "προσκυνούν" και να "κατουριούνται" πάνω τους για μια φωτογραφία και μια ένδειξη αναγνώρισης .
   Τέλος είναι γεγονός και το ότι αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η .. κακή νοοτροπία που μας βαράει σαν λαό , σαν Σαμιώτες και Σαμιώτισσες .....Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα μας που πρέπει να αντιμετωπίσουμε πρώτο , να αλλάξουμε άμεσα , να το διαγράψουμε ολοκληρωτικά . Μπορούμε , το θέμα είναι .. αν θέλουμε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.