Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

κ. ΒΟΛΕΥΤΑ ... ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ;;;

Με αφορμή το παρακάτω δελτίο τύπου του συλλόγου Πολυτέκνων θα θέλαμε πρώτα να αναφέρουμε το μεγαλείο του Έλληνα , της ελληνικής ψυχής , αυτών των συμπατριωτών μας που δίνουν από το υστέρημα τους ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ , ΑΝΩΝΥΜΑ  για να βοηθήσουν και συμπαρασταθούν σε αυτούς που έχουν λίγο περισσότερη ανάγκη από αυτούς . Η προσφορά στην κοινωνία , στον συνάνθρωπο ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΝΟΜΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ....
   Αλλά θα θέλαμε μετά από αυτό να κάνουμε μια ερώτηση προς τον κ. Βολευτή μας , αλήθεια κύριε Βολευτά της υποτιθέμενης αριστεράς μπορείτε να μας πείτε..
.. πόσο υπερήφανος είστε που ανώνυμοι πολίτες , από το μηδαμινό τους υστέρημα , προσφέρουν όσα το κράτος και η πολιτεία απέτυχαν να κάνουν  ; ....
..  Αλήθεια πόσο υπερήφανος μπορεί να είστε ως μέλος της τάχα μου αριστερής κυβέρνησης , όταν είστε υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση των Ελληνικών οικογενειών , για το ότι εσείς επιτρέπεται την ανέχεια και την φτώχεια ; .... 
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ... ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ !!!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας αφού σας ευχηθεί ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2017 σας ενημερώνει:
Η κυβέρνηση για πολλοστή φορά ουδεμία ενίσχυση λόγω και των εορτών δεν προσέφερε στην πολύτεκνη οικογένεια των ακριτικών νησιών μας σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τους Έλληνες Σαμιώτες αλλά και τους Έλληνες της Ηπειρωτικής Ελλάδας οι οποίοι ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ στάθηκαν για πολλοστή φορά στο πλευρό μας έτσι ώστε να μπορέσουμε με συγκίνηση και άπειρη ευχαριστία να προσφέρουμε ένα « ΦΙΛΙ ΖΩΗΣ » στους δοκιμαζόμενους συνανθρώ-πους μας.
Ευχαριστούμε και επιφυλασσόμεθα:
α. Τον κ. Ιωάννη Ναυπλιώτη της Οργάνωσης «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» για την αποστολή τεσσάρων τόνων πατάτας Νάξου.
β. Επιχειρηματία (δεν επιθυμεί να ανακοινωθεί το όνομά του) για την προσφορά 1200 κιλών ζυμαρικών.
γ. Το Σύνδεσμο Διαιτητών Σάμου για την προσφορά τριών κιβωτίων γάλακτος.
δ. Το Ασφαλιστικό Γραφείο του κ. Τζόγια Λουκά και κ. Δώρα για την προσφορά 25 κιβωτίων ζυμαρικών και 15 κιβωτίων γάλακτος.
ε. Μη επιθυμούντων δημοσιοποίηση για την προσφορά μεγάλης ποσότητας καινούριου ρουχισμού.
στ. Την προσφορά των Οπτικών u look του κ. Γιώργου Ε-λευθερίου.
ζ. Την προσφορά του Ψαροπωλείου ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.
η. Την συγκινητική προσφορά του Πανσαμιακού Σωμα-τείου Α.Μ.Ε.Α. και ΦΙΛΩΝ ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΑΣ ο «ΙΚΑΡΟΣ» ύψους 100 €.
θ. Δεκάδων μη επιθυμούντων την αναγραφή των στοιχείων τους συμπολιτών μας που προσέφεραν τη βοήθειά τους.
ι. Τον πολύτεκνο κ. Νίκο Καραγιάννη της μεταφορικής ε-ταιρείας « SAMOS EXPRESS».
ια. Τον Καπετάνιο και το πλήρωμα του «ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ».
Ιβ. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των νησιών μας που πάντα μεταφέρουν προς όλες τις κατευθύνσεις τη φωνή μας.
Ιγ. Τους προπονητές κ. Τζερέτα Εμμανουήλ και Αναγνώστου Ηλία που με τους ΛΕΒΕΝΤΕΣ ποδοσφαιριστές τους διοργάνωσαν φιλανθρωπικό αγώνα υπέρ των Πολυτέκνων.

ΑΠΟΡΟΥΜΕ λοιπόν γιατί οι συμπατριώτες μας αντιλαμβάνονται την προσφορά και τον αγώνα της πολύτεκνης οικογένειας ενώ εσείς της κυβέρνησης κωφεύετε και επιθυμείτε σύμφωνα με τα κατά καιρούς λεγόμενά σας την αλλοίωση του πληθυσμού των νησιών μας και την σφαγή των νηπίων των πολύτεκνων οικογενειών ως άξιοι απόγονοι του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ Ηρώδη.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και σας υπενθυμίζουμε ότι όλοι εμείς και τα παιδιά μας σεβόμενοι και αναγνωρίζοντας την ΑΓΑΠΗ σας θέτουμε την ψυχή και το σώμα μας στην υπεράσπιση των ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                                 Ο

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                    ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τ.Σ.Υ.

Ιωάννης Β. Βούρος                       Απόστολος Γ. Τσιώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.