Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ... ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !!!

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα επίσκεψης του υπεύθυνου για το προσφυγικό του ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος θα μας κάνει την "τιμή" να επισκεφθεί το νησί μας
samiakoslogos ) και σε εμάς άφησε ένα σημαντικό κενό και ένα τεράστιο ερωτηματικό .
   Ο συγκεκριμένος κύριος , του οποίου ένα δείγμα από το ποιόν του μπορείτε να δείτεaegaio.blogspot ) και (aegaio.blogspot )  και ( iefimerida ) και .. και ... όσο ψάχνει κανείς τόσο θα βρίσκει , είναι τουλάχιστον ύποπτος για ακραίος υποστηρικτής του σύγχρονου σκλαβοπάζαρου , της ανομίας , της αναρχίας και της δήθεν αριστερής οπτικής περί εξουσίας . Άσχετο αν τώρα πληρώνεται πλουσιοπάροχα από αυτή την εξουσία που "χτυπάει" και στην οποία ¨εναντιώνεται " ..... όπως ακριβώς κάνουν δηλαδή σχεδόν όλοι οι δήθεν αριστεροί πλιατσικολόγοι .
   Από την άλλη βλέπουμε στο πρόγραμμα του ότι έχει συνάντηση ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ και με τους θεσμούς του τόπου . Επίσης περιέργεια μας έκανε η συνάντηση με τους προϊσταμένους της παιδείας στα νησιά μας ... γιατί άραγε αυτό ; Τι έχει στο μυαλό της η κυβέρνηση και στέλνει τα τσοπανόσκυλα της να προετοιμάσουν το πεδίο ; ..... Καμία όμως , ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ συνάντηση δεν είδαμε να έχει προγραμματίσει ο εν λόγω κύριος και το κόμμα του με τους πολίτες αυτού του νησιού , με τους κατοίκους έστω της πρωτεύουσας , με τους φορείς που αντιδρούν , και τέλος τέλος με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων που έχουν και συνέντευξη τύπου μάλιστα ; .... γιατί τόση απομόνωση ; γιατί τόσο ξεδιάντροπη επιλεκτική που δείχνει φανερά την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με τις ανάγκες και τα θέλω των κατοίκων του νησιού μας ; ...
    Κατά την δική μας ταπεινή άποψη οι αιρετοί του νησιού μας θα έπρεπε να είχαν ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ .. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ .... δείχνοντας έτσι τον δρόμο και στους πολίτες . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.