Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΤΕΛΙΚΑ ;; ... Νο 67

Επειδή τελευταία το πράγμα έχει ξεφύγει και ορισμένοι προσπαθούν να μας παρουσιάσουν εντελώς διαφορετική την πραγματικότητα , να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι αυτό που ζούμε είναι ένα κοινό όνειρο και όχι εφιάλτης , ότι αυτό που ο λαός νιώθει στο πετσί του δεν υπάρχει στην αλήθεια αλλά είναι κάτι που
υπάρχει στο μυαλό του καθενός μας !!!! 
    Εμείς λέμε απλά .. ΨΑΞΕ , ΜΑΘΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ , ΑΠΑΙΤΗΣΕ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ .... γιατί το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες μας είναι παλιό , πολύ καλά στημένο και έχει την υποστήριξη των δοτών κυβερνήσεων της χώρας , δεκαετίες τώρα .. ρίξτε μια ματιά εδώ και θυμηθείτε άλλο ένα σκάνδαλο που πέρασε τα ψιλά από θέμα ΜΜΕ  ( lobbystas ) .
    Αλλά θα θέλαμε όμως να σκεφτείτε και κάτι άλλο ... ότι αυτοί οι δοτοί που υπογράφουν όλα αυτά , που στηρίζουν το "θεάρεστο έργο" του ξεπουλήματος της χώρας , που αναρριχώνται στην εξουσία για να δουλέψουν υπέρ των ξένων συμφερόντων , που χαίρονται με την κατάντια του λαού μας και σαδιστικά επιβάλλουν επιπλέον μέτρα ... είναι αυτοί που σου λένε ότι δεν μπορείς να αντιδράσεις , ότι δεν πρέπει να αμφιβάλλεις , ότι δεν πρέπει να ζητάς επιπλέον από ότι σου δίνουν , ότι δεν έχεις δικαίωμα για παραπάνω , ότι δεν έχει δικαίωμα να ρωτάς ........ σου λένε επίσης ότι όποιος προσπαθεί να μάθει την αλήθεια , όποιος σου παρουσιάζει την άλλη άποψη και σου δίνει στοιχεία και δεδομένα , όποιος σου μιλάει για την βρωμιά , είναι απατεώνας , ψεκασμένος , τρελός , καταζητούμενος και ότι άλλο ανακαλύψουν στην προπαγάνδα τους και στον πανικό τους . 
    Η ευθύνη είναι όλων μας και όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να μάθουμε και να αποφασίσουμε σωστά , είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε για την πατρίδα μας και τις οικογένειες μας ... ΕΣΥ , ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.