Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΤΕΛΙΚΑ ;; .. Νο 63

Παρακάτω παραθέτουμε ένα απλό παράδειγμα για το πως λειτουργεί η Ελληνική βουλή , για το πως οι "εκπρόσωποι" του λαού διαχειρίζονται την αποστολή τους , για το γιατί αξίζουν τα λεφτά που πληρώνονται , για να αντιληφθούμε όλοι μας σε ποιους έχουμε αφήσει τις τύχες της πατρίδας μας και των οικογενειών μας ....
   Και μετά τα κάθε λογής κομματόσκυλα μας λένε ότι όποιος βγαίνει και λέει άλλη άποψη , όποιος αποδεικνύει την βρωμιά τους , όποιος απλά είναι υπερήφανος για την πατρίδα του είναι φασίστας , ρατσιστής , ομοφοβικός , ψεκασμένος , απατεώνας κτλ κτλ κτλ ....
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ..... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ...

«Προς τον Πρόεδρο της Βουλής,
κ. Νικόλαο Βούτση
Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2016
Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Σε ένα καίριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα νομοσχέδιο εκ παραδρομής φέρομαι να το καταψήφισα. Συγκεκριμένα έγινε το εξής λάθος: Εξαιτίας απουσίας μου από την αίθουσα της Ολομέλειας κατά την πρώτη ανάγνωση των ονομάτων των βουλευτών, απάντησα αρνητικά στο ερώτημα της Έδρας, θεωρώντας, ότι ο Προεδρεύων με ερωτά εάν ψήφισα ή όχι. Ωστόσο, η απάντησή μου αυτή ελήφθη ως καταψήφιση των τριών συγκεκριμένων άρθρων, που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία. Το γεγονός αυτό δεν ανταποκρίνεται στην προσωπική μου βούληση. Ακλόνητη πεποίθησή μου είναι, ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην ίση μεταχείριση ανεξάρτητα από την καταγωγή τους, την ταυτότητα φύλου και τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.
Αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή την εύλογη επανόρθωση, γιατί τα ομοφοβικά σύνδρομα δεν αρμόζουν σε μια σύγχρονη και δημοκρατική κοινωνία και πολιτεία.
Με εκτίμηση
Λεωνίδας Γρηγοράκος
Ανεξάρτητος βουλευτής Λακωνίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.