Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ....... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!

Με απλά λόγια .. έτσι βλέπει την διαφάνεια και το "καθάρισμα" της πολιτικής σκηνής η "αριστερή" κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ . Έτσι κάνει αγώνα για να χτυπήσει την διαφθορά , να σταματήσει την ρεμούλα , να χτυπήσει την διαπλοκή ..... φάτε πάλι ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΨΕΥΤΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ..ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ  ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ...... 
Με πλειοψηφία 11 υπέρ (από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) έναντι 10 «κατά» (όλων των υπολοίπων συμπεριλαμβανομένου και των ΑΝΕΛ) η Εξεταστική Επιτροπή αποφάσισε ότι δεν θα ακούσει τις καταθέσεις των πρώην εκδοτών της «Ελευθεροτυπίας» Μάνιας Τεγοπούλου και Χάρη Οικονομόπουλου, του δημοσιογράφου Άρη Δαβαράκη που έχει καταγγείλει ότι το site του χρηματοδοτήθηκε από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, του Κώστα Γιαννίκου του ΑΛΤΕΡ και τριών ακόμα μαρτύρων σχετικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.
Η επίσημη αιτιολογία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι έχει ηδη μαζευτεί μεγάλος όγκος πρακτικών από τις μέχρι σήμερα καταθέσεις μαρτύρων και η Επιτροπή δεν θα προλάβει να ολοκληρώσει τις εργασίες εντός της παράτασης που έχει λάβει από την Ολομέλεια.
Ειδικά για την μη κλήτευση του δημοσιογράφου Άρη Δαβαράκη, οι κυβερνητικοί βουλευτές, πρόβαλαν την αιτιολογία ότι το έργο της επιτροπής είναι το τρίγωνο της χρηματοδότησης κομμάτων, ΜΜΕ και τραπεζών και όχι “ποιος χρηματοδότησε ποιόν και πότε…”. Από την στιγμή που δεν υπάρχει εγγραφή χρηματοδότησης στα βιβλία του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει θέμα σημείωσαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης και ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας, ενώ απέδωσαν τις καταγγελίες Δαβαράκη ίσως σε κίνητρα να διαφημίσει το βιβλίο που εξέδωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.