Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΙΓΑΙΑΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ...

Πρώτα από όλα και εμείς νοιώθουμε την ανάγκη να στηρίξουμε την προσπάθεια αντίδρασης και αντίστασης στα τυφλά μέτρα , αντιαναπτυξιακά και εχθρικά απέναντι στο αρχιπέλαγος μας χτυπήματα που η προδοτική , δοτή κυβέρνηση των Αθηνών για άλλη μια φορά θέλει να μας επιβάλει. Ταυτόχρονα όμως
θέλουμε να προτείνουμε και τονίσουμε ότι η μια μέρα και οι σπασμωδικές αντιδράσεις δεν πρόκειται να φέρουν το ζητούμενο αποτέλεσμα και πιθανώς να εξυπηρετήσουν τους κυβερνώντες .
   Εμείς , όπως και παλαιότερα , προτείνουμε πολύ απλά ...
.. επ' αόριστο κλείσιμο και μπλοκάρισμα κάθε οικονομικής δραστηριότητας σε όλο το Αιγαίο 
.. μπλοκάρισμα κάθε οικονομικής συναλλαγής με το κράτος και τις τράπεζες 
.. κλείσιμο κάθε επικοινωνίας με το κέντρο μέχρι να γίνει κατανοητός ο λάθος δρόμος και να υπάρξει πλήρης αλλαγή πλεύσης , στροφή 360 μοιρών και άμεση εφαρμογή των Ευρωπαϊκών νόμων για  νησιωτικά συμπλέγματα που ήδη εφαρμόζονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε Ευρωπαϊκό έδαφος 
   Μέχρι να ληφθούν αποφάσεις και να ξεκινήσουν να εφαρμόζονται το κράτος δεν πρέπει να λαμβάνει το παραμικρό από τα νησιά μας , τα on-line κλειστά , οι ΔΟΥ μπλοκαρισμένες , οι ταμειακές εκτός ρεύματος κτλ κτλ . Μέχρι να αναλάβει το κράτος τις υποχρεώσεις του απέναντι στους νησιώτες Ευρωπαίους πολίτες , να δημιουργήσουμε μια εντός του Αρχιπελάγους οικονομία που θα στηριχτεί στον αλληλοσεβασμό και αλληλοστήριξη .
   Έχουμε πολύ μεγαλύτερη δύναμη από όση φαντάζεστε και μπορούμε και μόνοι μας να στηρίξουμε τις κοινωνίες μας και όσο πιο μακρυά πάει το πράγμα τόσο περισσότερη οργάνωση και ενδυνάμωση θα πετυχαίνουμε , αλλά το να μένουμε άπραγοι ή κάνοντας σπασμωδικές αντιδράσεις είναι απλά η παραδοχή της καταστροφής μας και της ήττας μας . Έχουμε στηρίξει το κράτος των Αθηνών , μέσα από την βαριά βιομηχανία του τουρισμού , και αντί για ανταποδοτικά αυτό συνεχίζει να μας πολεμά να μας διαγράψει εντελώς .
   Επιβάλλεται λοιπόν να ενωθούμε , να οργανωθούμε , να δημιουργήσουμε την δική μας εσωτερική οικονομία , το δικό μας εσωτερικό κράτος και να παλέψουμε για την σωτηρία των νησιών μας και της αιγαιοπελαγίτικης κοινωνίας ... Επιτέλους ξυπνάτε νησιώτες . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.