Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ;;;....

Πραγματικά ας αναλογιστεί ο καθένας και η καθεμιά από εμάς ότι ... 
.. την ώρα που η Τουρκία μας απειλεί ευθέως στα κυριαρχικά μας δικαιώματα 
.. την ώρα που έχει στρατό κατοχής σε Ελληνικό και πλέον Ευρωπαϊκό έδαφος
.. την ώρα που " ελέγχει" τις ροές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και άρα ουσιαστικά είναι ο μεγάλος παίκτης στο παράνομο σκλαβοπάζαρο του αιώνα μας 
.. την ώρα που κυβερνά με φασιστικό τρόπο και νόμους μια χώρα που θέλει να συνενωθεί με τις "δημοκρατίες" της Δύσης 
.. την ώρα που τελευταία , ευθέως βάζει θέμα επαναδιαπραγμάτευση συνθηκών και στο βάθος αλλαγής συνόρων 
    Αυτή την ώρα λοιπόν υπάρχουν θεσμοί όπως το Ελληνικό κράτος υπό κατοχή φυσικά και με δοτή αριστερή κυβέρνηση , όπως η Ε.Ε που υποτίθεται ότι έχει στέρεα δημοκρατικά θεμέλια , όπως οι υπερδυνάμεις που συνεχίζουν να κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την γείτονα ,που συνεχίζουν να την θεωρούν εξέχων σύμμαχο , που συνεχίζουν να προσκυνάνε όπως οι ραγιάδες προύχοντες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας τον σουλτάνο αφέντη . 
   Η απόφαση για το παρών και το μέλλον της πατρίδας και του νησιού μας ειδικώς είναι στα δικά μας χέρια , στα χέρια των Ελλήνων και των Ελληνίδων που συνεχίζουν να είναι υπερήφανοι για την καταγωγή τους . Η συνέχιση της παρουσίας μας στον χώρο που λέγετε Ελλάδα είναι πιο σημαντική από όποιο προσωρινό και ατομικό όφελος ... αλλά δυστυχώς έχουμε καταντήσει όποιον τα λέει αυτά να τον ονομάζουμε είτε φασίστα είτε ακροδεξιό είτε γραφικό είτε ότι μας έρθει στον εγκέφαλο απλά για να δικαιολογήσουμε την ατομική μας απουσία , φόβο  και άγνοια .    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.