Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΤΕΛΙΚΑ ;; .. Νο 61

Το «στοιχειωμένο» κτίριο του Κεράνη και τα 108,5 εκατ. ευρώ για τα ενοίκια των υπουργείων | Το Κουτί της Πανδώρας: Η αλήθεια όπως είναι, η δημοσιογραφία όπως πρέπει να είναι!
 Μόλις που κατατέθηκε ο νέος προϋπολογισμός λιτότητας για το επόμενο έτος , ένας προϋπολογισμός που καταδεικνύει άλλη μια φορά την απόλυτη παράδοση της χώρας στις ορέξεις των δανειστών , που αποδεικνύει περίτρανα ότι η χώρα μας είναι υπό κατοχή και ότι άλλοι
αποφασίζουν για εμάς ..χωρίς εμάς . Ένας ακόμα προϋπολογισμός μειώσεων μισθών , συντάξεων , αύξηση φόρων κτλ κτλ , που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε νέες φτωχοποιήσεις , σε νέα λουκέτα , σε ακόμα πιο μεγάλη υποδούλωση των Ελλήνων .
   Και καπάκι μας λένε ότι η προσπάθεια να μειωθούν οι σπατάλες του δημοσίου για να μειωθούν τα έξοδα , για να κρατήσουμε τα έξοδα χαμηλά , για να εξασφαλίσουμε χρήματα μήπως και δεν αναγκαστούμε σε νέες μειώσεις αποδοχών και ιατροφαρμακευτικών παροχών .. θα γίνουν την επόμενη χρονιά !!! . Και αυτό γιατί ..
.. το δημόσιο ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ , ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ 
.. το δημόσιο που τρομοκρατεί τους "υπόδουλους " πολίτες με κατασχέσεις , ακόμα και με φυλακίσεις αν δεν πληρώσουν τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ που έρχονται και επιβάλλονται από έξω ..ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ... 
   Μετά από τόσες δεκαετίες αυτό το κράτος που έχουμε επιτρέψει να διαμορφωθεί , που έχουμε ανεχτεί να γίνει ... ακόμα αδυνατεί να επιβάλλει την μετακίνηση υπηρεσιών και υπουργείων σε δημόσιο κτίριο και συνεχίζει να πληρώνει 110 εκατ. τον χρόνο περίπου . Την ίδια ώρα για να εξασφαλίσει χρήματα  , μειώνει συντάξεις και κόβει επικουρικές συντάξεις , αφήνει χιλιάδες λαού χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη υποχρεώνοντας τους πολίτες να ... έχουν τα απαραίτητα για την νοσηλεία τους πριν καν αυτή αποφασιστεί να γίνει από τους γιατρούς . 
   Αν αυτό το κράτος συνεχίζει να είναι κράτος ή αν πλέον έχει μετατραπεί εξ ολοκλήρου σε μια μπανανία το αφήνουμε στην κρίση σας . Αν είναι δυνατόν υπό τις συνθήκες που ζούμε σε αυτή την χώρα το κράτος να μην μπορεί να επιβάλλει στους κομματικούς "άρχοντες" των υπουργείων , της κεντρικής διοίκησης μια μετακίνηση για να μειωθούν σημαντικά τα κρατικά έξοδα .
Αυτό λοιπόν το κράτος απλά δεν υπάρχει και απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ  ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ και ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ από τους πολίτες .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.