Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ TTIP ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε !!!

Δείτε λοιπόν πόσο Δημοκρατική είναι η Ενωμένη Ευρώπη στην οποία πρέπει να παραδώσουμε τα υπάρχοντα μας , τις γυναίκες και τα παιδιά μας για να μας "επιστρέψει" να την υπηρετούμε.. Την ώρα που υπογράφουν ειδικές συμφωνίες με τις Η.Π.Α , συμφωνίες που η Νέτα τάξη έχει δώσει εντολή να υπογραφούν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΑΣ  ακόμα και σε Ευρωβουλευτές να τις μελετήσουν, να μάθουν τι θα ψηφίσουν και που θα βάλουν την υπογραφή τους .Εμείς λοιπόν θέλουμε να θέσουμε το απλό ερώτημα σε όλους εσάς που
 " λατρεύεται " και στηρίζεται πάση θυσία το μόρφωμα αυτό της Ε.Ε.. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΕ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ; ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ  ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ;;;.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.