Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

κ. ΣΕΒΑΣΤΑΚΗ : ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ;;


Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου προς Βουλευτή: "Σας καλώ για ύστατη φορά, να μη ψηφίσετε το νομοθετικό αυτό ανουσιούργημα"
"Κύριε Βουλευτά, την Κυριακή 8 Μαίου θα κληθείτε να ψηφίσετε το νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο. Αυτό, για το οποίο οι συνάδελφοί μου, απέχουν των καθηκόντων τους πλέον των τεσσάρων μηνών, έχουν ματώσει οικονομικά και το κυριότερο απέχουν με πρωτοφανή συσπείρωση. Ήδη οι Δικηγόροι της Σάμου αν και μετά απο το μεγάλο διάστημα αποχής έχουν ξεπεράσει κατα πολύ τα όρια αντοχής τους, σήμερα σε ποσοστό 100% ψηφίζουν την συνέχιση της αποχής. Αναμφίβολο δείγμα καθολικής αναγνώρισης της επικείμενης καταστροφής μας με το νομοσχέδιο αυτό."
  "Σας θυμίζω ότι οι Πολίτες της Σάμου σας ψήφισαν και σας έδωσαν εντολή να τους εκπροσωπείται με αναμφίβολη κατεύθυνση, υποθέτω εύλογα, να μη τους καταστρέψετε αλλά τουναντίον να συντελέσετε στην δημιουργία καλύτερων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών για αυτούς.
Δικηγόροι, Γιατροί, Μηχανικοί, Λογιστές, Συμβολαιογράφοι, Δικαστικοί επιμελητές και όλοι ανεξαιρέτως οι ελεύθεροι επαγγελματίες πλήττονται βάναυσα με τη ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, εξαθλιώνονται οικονομικά και διακυνδυνεύουν στο άεμσο μέλλον την ίδια την επιβίωσή τους.
  Επιτρέψατέ μου να ενθυμήσω, ότι το μέλλον θα έχει για εσάς δύο δρόμους. Ο πρώτος είναι η διαρκής επανεκλογή σας στον Βουλευτικό θώκο, ώστε να μη σας απασχολήσει ποτέ ξανά το Ασφαλιστικό άλλωστε δεν θα σας ενδιαφέρει όποιο επάγγελμα κι αν ασκούσατε μέχρι πρότινος.Στην περίπτωση αυτή, αν και δεν προβλέπει κανείς το μέλλον, αναμφίβολα δεν σας αφορά η επιστολή αυτή και μη συνεχίσετε την ανάγνωση.
Ο δεύτερος δρόμος, θα σας αναγκάσει κάποτε (ίσως και σύντομα), να γυρίσετε εκεί όπου ξεκινήσατε. Στη δουλειά σας και εκεί θα κληθείτε σε πραγματικό χρόνο να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες αυτού, που καλείστε να ψηφίσετε την Κυριακή. Εκεί θα καταλάβετε πια, ότι καλείστε όχι να ψηφίσετε αλλά να εγκληματήσετε κατά του κλάδου των Δικηγόρων και γενικά των ελεύθερων επαγγελματιών.
Συνεπώς με την παρούσα δεν σας καλώ να ενεργοποιήσετε το φιλότιμό σας. Σας καλώ για ύστατη φορά, να μη ψηφίσετε το νομοθετικό αυτό ανουσιούργημα, με το πρόσκαιρο για εσάς πολιτικό όφελος, που όμως δεν μπορεί να εξαγνιστεί με αυτο που θα πράξετε. Στο χέρι σας είναι να μας αντικρύσετε στο μέλλον και να μας κοιτάτε στα μάτια. Στο χέρι σας είναι να μη τολμήσετε να μας ξανακοιτάξετε."


Σάμος 6 Μαίου 2016
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΜΟΥ
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.