Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ... Η ΑΘΗΝΑ " ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ " !!

Το Παρίσι φλέγεται, η Αθήνα «καίγεται»: Η εργασιακή απορρύθμιση στη Γαλλία, θα χτυπήσει και την πόρτα της Ελλάδας αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση. Για να ακριβολογούμε,  δεν θα την χτυπήσει απλώς, θα την ισοπεδώσει!
Επειδή το σύστημα και η κυβέρνηση, ναι ακόμα και η τάχα μου " αριστερή " κυβέρνηση ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ , ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ , ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΕ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ... κανείς δεν πρόκειται να σας πει τι συμβαίνει στο Παρίσι σήμερα. Κανείς δεν θέλει να γνωρίζεις ότι η Ευρώπη φλέγεται την ώρα που εμάς μας οδηγούν .. ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ .
  Σήμερα που ΟΙ ΔΟΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της τάχα μου " αριστεράς " , παραδίδουν άνευ όρων και μάχης την πατρίδα μας και εμάς στα νύχια των γερακιών προς τέρψιν της αδηφαγίας και ασυδοσίας των αγορών, της άσβεστης δίψας για κέρδος των μεγάλων , της τακτοποίησης των εντολών της νέας τάξης .. υπάρχουν ορισμένοι που ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ.... το κακό είναι ότι αυτοί ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΠΡΟΒΑΤΑ ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ...... και αυτό είναι αποτέλεσμα πολυετούς αγώνα της νέας τάξης .. ΑΥΤΟ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ..ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ....ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ .....
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ .. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ... ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.