Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ .....

Ακούστε λίγο τον Πρόεδρο, τον τάχα μου αριστερό Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων να λέει ότι .. οι τάχα μου αριστεροί Βολευτές αντιμετωπίζονται με ..bullying από συνδικαλιστές και μάλιστα εντός του εντευκτηρίου της Βουλής και γιαυτό τον λόγο ... όποιος Έλληνας πολίτης θέλει να συναντηθεί εντός του κτιρίου με κυβερνητικά στελέχη ή Βολευτές θα συνοδεύεται με ισχυρή Αστυνομική δύναμη η οποία θα προστατεύσει την ηρεμία των βολευτών ..
    Αλλά ξέχασε ο δήθεν αριστερός Πρόεδρος ξέχασε να μας πει ότι ......  τα ραντεβού τα έκλεισαν είτε οι βολευτές είτε τα κυβερνητικά στελέχη και όχι μόνοι τους οι συνδικαλιστές αλλά κυρίως και σοβαρότατα ξεπέρασε γρήγορα γρήγορα την ουσία ... ΟΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΒΟΛΕΥΤΕΣ "ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ...... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .. ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ..... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ... ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.