Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ .....

Είναι απορίας άξιων πως ορισμένοι ακόμα πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα μέσω της ... τάχα μου αριστεράς news.analyst.gr ) . Είναι απορίας άξιων πως αυτοί οι ίδιοι δυσκολεύονται να αντιληφθούν ότι .. ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" !!
   Αυτό που πραγματικά είναι απορίας άξιων όμως είναι πως ορισμένοι
έχουν αποφασίσει να αντιμετωπίζουν τις αλήθειες και την πραγματικότητα. Πως είναι  δυνατόν ας πούμε οι τοπικοί τάχα μου "αριστεροί "  , μέλη της Ν.Ε του "αριστερού" μορφώματος  αλλά και ο τοπικός ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Βολευτής μας , να ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ στα τεράστια Εθνικά και τοπικά προβλήματα που η δική τους κυβέρνηση έχει προκαλέσει στην χώρα και στο νησί μας αλλά την ίδια ώρα να εμφανίζονται ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ . Είναι απορίας άξιων επίσης πως ένας Βολευτής ΑΡΝΕΙΤΑΙ και ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με το πρόσχημα ότι αυτά γίνονται ..ΑΝΩΝΥΜΑ , αλλά την ίδια ώρα ΑΦΕΙΔΩΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ .. ΘΑ .. ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ως άλλος ένας ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ , ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ... ΟΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ .... ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!!! 
   Εμείς λοιπόν προτείνουμε τόσο στους σημερινούς τοπικούς παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ , που αφού διέλυσαν το άλλο σοσιαλιστικό μόρφωμα του ΠΑΣΟΚ και αφού ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε , όσο και στον τυχαία και χάριν του ονόματος εκλεγμένο  Βολευτή μας , αντί να ..ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ ΓΙΑ ΤΑ ... ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ !!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.