Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ... ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

Αυτοί είναι που αγωνίζονται για τα συμφέροντα της πατρίδας μας ... Αυτοί είναι οι κ.κ. Βολευτάδες που το μόνο που τους απασχολεί είναι να μην χάσουν τα οφίσια τους .. Αυτοί είναι που ρίχνουν τόνους ιδρώτα για να περνάμε εμείς καλά , νάχουμε κοινωνικό κράτος, μισθούς, συντάξεις ... Αυτοί είναι που έβγαλαν τους εαυτούς τους έξω από τις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων γιατί λέει έχουν το μοναδικό προνόμιο να συνταξιοδοτούνται χωρίς κρατήσεις !!!! ... Αυτοί είναι που ψηφίζουν για τον αφανισμό των Ελλήνων και εμείς πρέπει .... να τους σεβόμαστε, να τους προσκυνάμε , να τους στηρίζουμε , να μην τους κριτικάρουμε ....... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.