Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

κ. ΣΕΒΑΣΤΑΚΗ ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΑΥΤΟΝ ..ΑΡΙΣΤΕΡΟ ;;;;;;

Μείζον πολιτικό θέμα στην Κυβέρνηση: Η διάταξη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που αποσύρθηκε άρον-άρον, δεν αφορούσε τον Γ. Σταθάκη, όπως πίστεψαν οι περισσότεροι, αλλά τον Κ. Φωτάκη, ο οποίος φέρεται να νομοθέτησε για τον εαυτό του την ποινική απαλλαγή του από εκκρεμή υπόθεση κακουργηματικής απιστίας! Στο Νομοσχέδιο ωστόσο, ακόμα και μετά την επανακατάθεσή του, περιλαμβάνονται άλλες δύο σκανδαλώδεις διατάξεις. Αποκλειστικά στο liberal.gr ολόκληρη η δικογραφία.
  Συνεχίζεται το "μαύρο" πολιτικό παιχνίδι άσχετα αν αυτοί που σήμερα τα προωθούν και τα ψηφίζουν είναι .."αριστεροί" . Οι αμπελοφιλοσοφίες των τάχα μου διανοούμενων που έτρεξαν να επικαρπωθούν των αγώνων κάποιων παλιών ιδεολόγων , η ασχετοσύνη και ανυπαρξία ορισμένων καλύφθηκε μέσα από το θολό τοπίο της "ιδεολογίας" και της ταξικής ανάλυσης της καθημερινότητας. Μιας ανάλυσης που τελικά .. ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ......
   Αυτή είναι λοιπόν η περίφημη .. "αριστερή" οπτική της ισότητας και της ισονομίας ; .. της αξιοκρατίας και των ίσων και ίδιων ευκαιριών ;;; Αυτή την εφαρμοσμένη πολιτική στηρίζεται και υποστηρίζεται κ. Σεβαστάκη..κ. Βολευτά μας ; .... Ακόμα συνεχίζεται να θεωρείτε εαυτόν σας.. αριστερό ;;; Το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ είναι ..αριστερή αντιμετώπιση τνω προβλημάτων της χώρας ;;;
..... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ .. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ .. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.