Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

ΔΟΓΜΑ ΡΟΜΕΡ .... ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΝ Η ΕΛΛΑΣ ...

Επειδή πραγματικά πρέπει επιτέλους να γίνουμε λίγο πιο σκεπτικοί απέναντι σε ότι συμβαίνει στην παγκόσμια αλλά και εγχώρια πολιτικοοικονομική σκηνή ( thesecretrealtruth.blogspot.gr ) και χωρίς μετάφραση ( voltairenet.org ) , καλά θα ήταν να ρίξετε μια ματιά και να αντιληφθείτε , όσοι φυσικά αποφασίσετε να βγάλετε τις παρωπίδες και να
αφήσετε τον εαυτό σας να νιώσει λίγο .. ελευθερία .
   Τίποτα δεν γίνεται απλά έτσι , τίποτα δεν γίνεται επειδή τάχα μου κυβερνά ο ένας ή ο άλλος και ουσιαστικά καμία σχέση δεν έχει το ποιος κυβερνά. Όλα γίνονται βάση πλάνων τα οποία έχουν προαποφασιστεί εδώ και αιώνες και σιγά σιγά ολοκληρώνονται και εφαρμόζονται. Όλα έχουν να κάνουν με το χρήμα και τον έλεγχο αυτού , τα πάντα είναι για την παγκόσμια οικονομική επικράτηση και μόνο. Τα υπόλοιπα απλά συμπληρώνουν ή υποβοηθούν και τίποτα περισσότερο.
   Είμαστε όλοι απλά πιόνια στη παγκόσμια σκακιέρα και οι κυβερνώντες μας, μηδενός εξαιρουμένου φυσικά μιας και τελικά ούτε και η ..τάχα μου αριστερά κατάφερε να ξεχωρίσει και διαφοροποιηθεί ,αξιωματικοί που εκτελούν τις εντολές των " βασιλιάδων" .  Όσοι λοιπόν ακόμα παλεύουν να το κατανοήσουν , ας ρίξουν μια πιο πονηρεμένη ματιά και ας σκεφθούν και λίγο πίσω από την βιτρίνα και το χαζοκούτι .
   Ο μόνος τρόπος να αναπνεύσουμε λίγο αέρα ελευθερίας , ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε την μοίρα μας είναι να δουλέψουμε ....  ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ... Ο μόνος δρόμος για την ελευθερία είναι ... ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ... Αλλιώς θα συνεχιστεί το παιχνιδάκια να παίζεται μέχρι τελικής πτώσης του ανθρώπου και επικράτησης των "λύκων" .
 ΟΠΟΤΕ .. ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ή ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ , ΝΟΗΜΩΝ ΔΙΠΟΔΟ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.