Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ... ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΙΣΩΣ ;;;;

 ... Ο,τι θα ακούσετε και ό,τι θα δείτε, αυτό το απαράμιλλο μαστίγωμα  του ψεύδους, της σκηνοθεσίας, της υποκρισίας και – κυρίως – της αυτογελοιοποίησης των δημαγωγών, είναι απόσπασμα ομιλίας που εκφωνήθηκε στις 29 Νοέμβρη 2014....
... Καλύτερος μαθητής του Παπανδρέου, του Σαμαρά και του Βενιζέλου από τον Τσίπρα είναι απίθανο να βρεθεί. Αλλά ένας τόσο καλός μαθητής, το λιγότερο που του αξίζει, είναι να έχει την ίδια πολιτική κατάληξη με τους δασκάλους του...enikos.gr/mpogiopoulos )
   Πραγματικά τώρα .. εσείς της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ , δεν νιώθετε την ανάγκη να δώσετε μια απάντηση για όλα όσα ο αρχηγός σας είπε και ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.