Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

κ. ΣΕΒΑΣΤΑΚΗ , κ.κ ΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΣ ΟΠΤΙΚΗ ;;;;;

Αυτή είναι η οπτική της "αριστεράς " για την αντιμετώπιση της ανεργίας στην χώρα μας λοιπόν .crashonline.gr ) ... Αυτό είχαν στο μυαλό τους άραγε όταν μίλαγαν τόσα χρόνια για εργασία σε όλους , προστασία του δικαιώματος
για εργασία ...
   Σήμερα βλέπουμε τελικά τι μας ετοίμαζαν και γιατί μίλαγαν και εφάρμοσαν πολιτική "ανοιχτών" συνόρων ... είναι οφθαλμοφανές ποια . Σκοπός και προοπτική τους ήταν αυτό ακριβώς , με πρόσχημα την " έλλειψη " χρημάτων, την άμεση ανάγκη να καλυφθούν οι "τρύπες" σε ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό , την πίεση των θεσμών για επιπλέον μέτρα και κόντρα μέτρα και ξανά μέτρα .... να δώσουν το τελικό χτύπημα στην εργατική τάξη, στην αγροτική τάξη και εν τέλει στην Ελληνική οικογένεια και στην Ελληνική οικονομία .
   Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να  "νομιμοποιήσουν " τους παράνομους μετανάστες και ταυτόχρονα να αποτελειώσουν τους Έλληνες και τους νόμιμους κατοίκους αυτής της χώρας .. μέσω των τριάκοντα αργυρίων . Δίνοντας λοιπόν το δικαίωμα σε κάθε επιχειρηματία ή τσιφλικά ή μεγαλοαγρότη ή εργολάβο κτλ κτλ ... να έχει πολλά και κυρίως φθηνά εργατικά χέρια στην διάθεση του αρκεί να πληρώσει το.. εργόσημο !!!!! Δηλαδή πληρώνοντας το κράτος , γιατί ασφαλιστικό έσοδο  είναι το εργόσημο μπορούν  να κάνουν ότι θέλουν , να διαπραγματεύονται με άνισους όρους μεροκάματα κτλ κτλ .... Έτσι απλά .. ΜΙΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΝ , ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ....   Άραγε ... ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ;;;; ...  
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ .. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ .....  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.