Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Η ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ .....

Αξίζει τον κόπο να ρίξετε μια ματιά μπας και επιτέλους ορισμένοι καταλάβετε το προδοτικό παιχνίδι που έχει παιχτεί στις πλάτες μας , εις βάρος της χώρας και της ύπαρξης της ... εις βάρος των Ελλήνων και όχι μόνοhttp://www.analyst.gr/2015/07/04/i-vomva-tou-dnt/ ) .
   Αλήθεια ακόμα υπάρχουν ορισμένοι που πιστεύουν ότι η μόνη σωτηρία μας είναι να αποδεχθούμε άνευ
αντιρρήσεων την ολοκληρωτική παράδοση στους ξένους τοκογλύφους κλέφτες .... υπάρχουν ακόμα αυτοί που θεωρούν ότι  η μόνη σωτηρία είναι η με κάθε θυσία παραμονή μέσα στους κόλπους της Ε.Ε που απλά μας κλέβει και μας υποβαθμίζει καθημερινά , γιατί τάχα μου εκτός αυτής δεν υπάρχει ούτε σωτηρία ούτε επιβίωση. Αυτοί οι ίδιοι όμως καθημερινά γκρινιάζουν που οι μισθοί εξαφανίζονται, οι κοινωνικές παροχές μηδενίζονται, η φορολογία διαρκώς αυξάνει , οι περιουσίες καθημερινά εξανεμίζονται και τελικά οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην υποδούλωση, στον απόλυτο έλεγχο των ζωών μας . Καθημερινά η αξιοπρέπεια και η αξία της ζωής μας χάνει, υποβαθμίζεται ... αλλά έχουμε το προνόμιο να λέμε ότι είμαστε Ευρωπαίοι πολίτες ....
   Ας σκεφθεί ο καθένας και η καθεμιά από εμάς όμως ότι και το 1821 , και το 1940 .. η χώρα ήταν σε πολύ πιο άσχημη κατάσταση, οι πολίτες ήταν σε δεινότερη θέση και όμως τελικά .. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ... ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ " ΟΧΙ " .. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΜΤΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ... ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΝ .. αλλά φυσικά αμέσως μετά ήρθε η κατρακύλα και η καταστροφή γιατί η ομόνοια ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.