Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

ΛΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ... ;;;

 Πρόσφατα είχαμε αναφερθεί ξανά στο μεγάλο θέμα της παραμονής στο λιμάνι Καρλοβασίων του πλοίου "Μυτιλήνη" και των ενεργειών που έγιναν ή δεν έγιναν σχετικά με την απομάκρυνση του. Σήμερα επί ευκαιρίας και της ενημέρωσης κατάστασης ενός άλλου ενός παραμελημένου και ξεχασμένου πλοίου και μάλιστα στον Πειραιά όχι σε κάποιο "τοπικής "
σημασίας λιμανάκι θέλουμε απλά να ενημερώσουμε τον κόσμο για το τι πρέπει να περιμένει και που θα καταλήξει τελικά η υπόθεση, κάτι για το οποίο και φυσικά εμείς απευχόμαστε να συμβεί όπως και το να βγούμε αληθινοί στις προβλέψεις μας .
Άρχισε το "φάγωμα" 
   Οι μισές φωτογραφίες είναι από το πλοίο " Μυτιλήνη" , πολύ νωπές 2-3 ημερών, και δείχνουν ακριβώς ότι το πλοίο είναι εντελώς έρμαιο των καιρών, είναι ανασφάλιστο και οι ζημιές που είναι ικανό να προκαλέσει στις εγκαταστάσεις του λιμανιού μεγάλες. Το κακόμοιρο προσπαθεί αγωνιωδώς να ..μεγαλώσει το λιμάνι σπρώχνοντας τον νέο μώλο , αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει !!!! .
Το Παναγία Τήνου βυθίζεται 
   Οι άλλες είναι από το πλοίο " Παναγία Τήνου" που βυθίζεται αβοήθητο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και που δείχνει δυστυχώς την μοίρα και του " Μυτιλήνη" την οποία όπως είπαμε απευχόμαστε . Όταν λοιπόν σύντομα θα δούμε το ίδιο σκηνικό και στο δικό μας λιμάνι, όταν σύντομα θα δούμε το πλοίο να γέρνει τόσο πολύ , γιατί ήδη έχει πάρει έντονη κλίση , να δούμε τότε τι θα μας πουν οι αιρετοί "εθνοσωτήρες " μας , να δούμε τότε τι δικαιολογία θα βρουν να μας τσαμπουνίσουν πάλι , να δούμε σε ποιο εξιλαστήριο θύμα θα τα φορτώσουν πάλι. 
   Γιατί όταν θα συμβεί αυτό τότε ούτε τα χαρτιά και οι αναφορές σώζουν την κατάσταση, ούτε οι προσωπικές παρεμβάσεις του Βολευτή μας , ούτε η αμεσότητα επαφής του Δημάρχου με τα κέντρα αποφάσεων ούτε τίποτα . Όλοι θα παρακολουθούμε αδύναμοι να αντιδράσουμε ένα πλοίο να βυθίζεται στο λιμάνι μας , όλοι θα γίνουμε μάρτυρες της καταστροφής και θα γράφουμε τον επικήδειο σε μια επένδυση εκατομμυρίων που θα μπορούσε να φέρει ανάπτυξη, πρόοδο και οικονομική ευμάρεια σε όλο το νησί και στην πόλη μας , την οποία όμως εμείς μόνοι μας και για καθαρά μικροτοπικιστικούς και παραταξιακούς λόγους και έχθρες αφήσαμε να μαραζωθεί και απαξιωθεί . Και τότε ας βγουν όλοι αυτοί που ελέω κομματικών εντολών το παίζουν τρανοί και παράγοντες του νησιού να μας εκφράσουν την βαθιά τους λύπη και τον ειλικρινή τους εκνευρισμό που ένα ανύπαρκτο κράτος και μια τάχα μου αριστερή κυβέρνηση άφησε να συμβεί αυτό το μεγάλο κακό ..... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.