Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Ακούστε στο 8:45 περίπου τον σημερινό υπουργό Κατρούγκαλο τι λέει για τα μνημόνια, για τις υποχρεώσεις που τάχα μου είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε κτλ κτλ .... Απλή απόδειξη ότι το ψέμα και η προδοσία που υφίσταται η πατρίδα και το Έθνος μας .. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑ ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ  ..... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ .... ΓΙΑΥΤΟ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ... ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ .. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.